Βήμα ανόδου για την Καβάλα μέσα στις Σέρρες (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άρη Κόκκορη η Καβάλα επικράτησε του Πανσερραϊκού με 31 εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Football League και ανέβηκε στην κορυφή του Βορείου ομίλου με 25 βαθμούς και στο +5 από τη δεύτερη Βέροια και στο +6 από την ομάδα των Σερρών.

Ο Κόκκορης ήταν ο άνθρωπος που σκόραρε δύο φορές για τους “αργοναύτες”. Αρχικά, στο 14′, ύστερα από κλέψιμο και με κοντινό διαγώνιο σουτ και εν συνεχεία στο 26′ με πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 29′ με αυτογκόλ του Παντεκίδη. Σε μία φάση που αρχικά ο βοηθός διαιτητή (Μαλανδρής) υπέδειξε οφσάιντ, ωστόσο ο κ. Κατσικογγιάνης το πήρε πάνω του και έδειξε τη σέντρα. Το τελικό σκορ (1-3) διαμόρφωσε ο Κολλάς στο 87′, εκμεταλλευόμενος ακόμα ένα λάθος στην άμυνα του Πανσερραϊκού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Ψάλτης (46’ Τσιμίκας), Κρητικός, Γεωργιάδης (46’ Κόνσι), Πέτρου (72’ Θεοδωρίδης), Λουφάκης (33’ Μέσι), Πράντο (46’ Γκούρτσας)

ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Παντεκίδης, Στίκας, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (78’ Βαλαβανόπουλος), Θωμαΐδης, Κολλάς (88’ Τενεκές), Ορφανίδης (88’ Βακιρτζής), Αδαμάκης (63’ Κέρθι).

To Top