ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βήμα-βήμα για την «ΑΡΗΣ-Εμπορική»

Με αργό, αλλά σταθερό ρυθμό συνεχίζονται οι κινήσεις των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, όσον αφορά την «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ» και, πιο συγκεκριμένα, τους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να περιέλθουν σε επιχειρηματίες που θα λειτουργήσουν τους χώρους.

Σύμφωνα με το metrosport.gr: “Οι διεργασίες λαμβάνουν χώρα, καθημερινά, αλλά για να φθάσουν στο τελικό στάδιο, πρέπει να ξεπεραστεί σειρά γραφειοκρατικών διαδικασιών, οι οποίες απαιτούν χρόνο. Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει λόγος απαισιοδοξίας, αλλά ούτε και υπερβολικής αισιοδοξίας, έως ότου πάρουν άδεια λειτουργίας.

Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη έχουν δεχθεί κρούσεις από ορισμένους επιχειρηματίες, αλλά η κουβέντα δεν προχώρησε σε… βάθος, από τη στιγμή που υπάρχουν εκκρεμότητες.

Εκτός των άλλων, δεν έχουν ξεκαθαριστεί και οι προθέσεις του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος, ναι μεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον, ωστόσο δεν σημειώθηκαν περεταίρω εξελίξεις, γιατί –προφανώς- ο νεαρός επιχειρηματίες έχει διαφορετικές προτεραιότητες, κάτι που φαντάζει… λογικό σε πρώτη ανάγνωση”.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ τονίζονται τα εξής: “Το θέμα είναι, πάντως, πως γίνονται προσπάθειες προς τη σωστή κατεύθυνση και με γνώμονα τα συμφέροντα του συλλόγου.

Βασική επιδίωξη είναι, ασχέτως σε ποιους ενδιαφερομένους καταλήξουν τα καταστήματα, ο πρώτος που θα διασφαλιστεί, εάν για παράδειγμα κάτι δεν πάει καλά στη συμφωνία, να είναι ο ίδιος ο σύλλογος”.

To Top