Βήμα παραμονής για την Άουγκσμπουργκ

Γράφει στο Foxbetο Λάμπρος Γκαραγκάνης.

Άουγκσμπουργκ – Κολωνία: Ομάδες που αισθάνονται την πίεση από τα κάτω κλιμάκια της βαθμολογίας στην Bundesliga. Θα πρέπει να προκύψει συνδυασμός αποτελεσμάτων, αρνητικών για τις ίδιες, ώστε να κινδυνέψουν πολύ. Όμως, όσο η απόσταση από τα playout παραμονής είναι 3 βαθμοί για την Άουγκσμπουργκ και 6 για την Κολωνία τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Η πρόσφατη παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων. Στα τελευταία 10 παιχνίδια δεν έχουν ηττηθεί από τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Από το 3-0 υπέρ της, το 2011 εντός, έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης η Κολωνία στο ζευγάρι.

Δείτε εδώ τις καλυτερες στοιχηματικες

Στην έδρα δε της Άουγκσμπουργκ νίκησε τελευταία φορά τον Μάιο του 2008 (1-3) για τη 2.Liga. Μετά το 0-3 με τη Σάλκε, η ομάδα του κόουτς Χέρλιχ δεν σκόραρε με Πάντερμπορν (0-0) και Χέρτα (2-0) στο Βερολίνο. Οι φιλοξενούμενοι, μετά τη διακοπή, έχουν πρωταγωνιστήσει σε ματς με γκολ. Ζημιά έκαναν οι 2 ισοπαλίες με σκορ 2-2 απέναντι σε Μάιντζ και Φορτούνα Ντίσελντορφ εντός. Εν συνεχεία τους αγώνες με Χόφενχαϊμ (3-1) και Λειψία (2-4) δεν μπόρεσαν να τους παρακολουθήσουν. Σημαντική η πίεση, διότι προ διακοπής δεν έμπαινε το όνομα της Κολωνίας στην ίδια πρόταση με σενάρια playout ή υποβιβασμού.

Από τη στιγμή που ο σκόρερ Φινμπόγκασον και ο πολυποίκιλος μεσοαμυντικός Μαξ είναι διαθέσιμοι, η Άουγκσμπουργκ δυναμώνει. Ο κόουτς Γκίσντολ, από την άλλη, μετρά 3 απουσίες χρήσιμων και κάτι παραπάνω παικτών. Η τιμωρία του Βέλγου Μπορνό στην άμυνα, η μη διαθεσιμότητα του επιθετικού Τερόντε και η απουσία του Ντρέξλερ από τα χαφ μετρούν αρνητικά.

Τι σκέφτομαι: Η Κολωνία βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση αγωνιστικά. Το απουσιολόγιό της είναι πιο βαρύ και παίζει σε μία έδρα που συνήθως χάνει (αν και τα ματς είναι δίχως κόσμο στη Γερμανία). Σημαντικό μαξιλαράκι το +3 που έχει από την Άουγκσμπουργκ, για την οποία το παιχνίδι αυτό έχει τον χαρακτήρα… 6 βαθμών. Νικά και φθάνει τους 34 βαθμούς, όσους και η αντίπαλός της, δημιουργώντας πρόβλημα στις ομάδες που την ακολουθούν. Αν το επιτύχει θα έχει κάνει σημαντικό βήμα παραμονής.

To Top