Βήμα παραμονής για τη Λαμία, κέρδισε τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με 2-1 (video)

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Λαμία κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 2-1 για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Ο Μπρένερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 10′, ενώ οι Τζανετόπουλος (47′) και Ντέλετιτς (82′) ήταν οι “χρυσοί” σκόρερ για τους φιλοξενούμενους. Πλέον η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έφτασε τους 30 βαθμούς, ενώ τέσσερις περισσότερους έχει η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο ματς κι έφτασε κοντά στο γκολ. Μόλις στο 3′ έπειτα από ένα σουτ του Τζανδάρη από το ύψος της μικρής περιοχής το οποίο εξουδετέρωσε ο Λοντίγκιν. Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχε ο ΠΑΣ με πρωταγωνιστή τον Μπρένερ στο 10′. Μετά από κόρνερ των Ηπειρωτών και σύγχυση στα καρέ των Φθιωτών, ο Αργεντινός μέσος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ (1-0). Με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Μαρτίνες που κατέληξε άουτ στο 38΄η Λαμία δεν απείλησε με το γκολ της ισοφάρισης μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου.

Πιο χορταστικό το δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 47′ όταν μετά από φάουλ του Ντέλετιτς ο προωθημένος Τζανετόπουλος με κοντινή κεφαλιά βρήκε δίχτυα (1-1) και σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Super League. Ενα λεπτό αργότερα όμως παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ όταν μετά από φάουλ του Καρτάλη στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Επασί.

Ένα καλό σουτ του Παμλίδη στο 64΄εξουδετέρωσε ο Επασί με το παιχνίδι να έχει πολύ καλύτερο ρυθμό στο δεύτερο μέρος. Η Λαμία έφτασε κοντά στο δεύτερο τέρμα στο 73′, όταν ο Ντέλετιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ πλάσαρε τον Λοντίγκιν με την μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πήρε το αίμα του πίσω στο 82′ όταν μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Βασιλακάκη βρέθηκε απέναντι από τον Λοντίγκιν και πλάσαρε εύστοχα (1-2).

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα τεράστιο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (62΄Σάλιακας), Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν (23΄Πήλιος), Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (84΄Λιάσος), Ελευθεριάδης, Καρτάλης (62΄Παμλίδης), Μιλιντσεάνου.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπιάρνασον (76΄Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (88΄ Γκούγκα), Καραμάνος.

To Top