Βήμα παραμονής ο Πανιώνιος, σε μπελάδες ο Απόλλων

Με πρωταγωνιστή τον Στεφάν Λάζνικ (δύο γκολ), ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή στη Ριζούπολη, πήρε τη νίκη 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα και έκανε ακόμη ένα μεγάλο βήμα παραμονής στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Αυστριακός μέσος έφερε «τούμπα» το ματς καθώς μετά το τέρμα του Άμπροουζ (16′), πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Το πρώτο με υποδειγματικό πλασέ στο και το δεύτερο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 38’ (παράβαση για την οποία διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι).

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Πανιώνιο που απομακρύνθηκε έπειτα από αρκετό καιρό από την «επικίνδυνη» ζώνη. Σε περιπέτειες η «Ελαφρά Ταξιαρχία», που την περιμένει δύσκολη σειρά αγώνων στη συνέχεια.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (42’ Φαρινόλα), Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Άμπροουζ (75’ Σόντερμπεργκ), Κανακούδης (46’ Τσιλιγκίρης), Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μίνγκας, Πετρόπουλος, Ντάλμπεργκ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Ντούνης (90+3′ Πάνος), Λαμπρόπουλος, Γιάννου, Κολοβός, Παντίδος, Μητρόπουλος, Λάζνικ (85’ Ζαχαράκης)

To Top