Βήμα πρόκρισης στην Ουκρανία θέλει να κάνει η Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατάφερε να προκριθεί από έναν όμιλο «φωτιά» ως πρώτη στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει για να πάρει το εισιτήριο στα προημιτελικά είναι η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Το πρώτο παιχνίδι είναι απόψε στις 21:45 (23:45, εκτεταμένα στιγμιότυπα στη ΝΕΤ) στην Ουκρανία με τους πρωταθλητές Γερμανίας να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε την ουκρανική ομάδα ποιοτική και θεαματική στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.  «Η Σαχτάρ είναι μια πολύ καλή ομάδα, διαθέτει ικανότατους παίκτες και παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να έφυγε ο Γουίλιαν, αλλά δεν νομίζω πως οι υπόλοιποι παίκτες στερούνται ποιότητας. Τους παρακολούθησα στα φιλικά που έδωσαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα και μπορώ να πω πως δεν φάνηκαν αποδυναμωμένοι. Περιμένω ένα δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μου δεν θέλει να έχει το ρόλο του… κομπάρσου», τόνισε ο Κλοπ».

Στο άλλο παιχνίδι που γίνεται σήμερα, στο πολύ μεγάλο ζευγάρι της φάσης των «16» που θα μπορούσε να είναι και τελικός η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45, ΝΕΤ).

To Top