Βίγια, Νεϊμάρ και… ραντεβού στο “Καμπ Νου”! (videos)

Ο Νταβίντ Βίγια «τιμώρησε» την πρώην ομάδα του, ο Νεϊμάρ απάντησε και το 1-1 ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο «Καμπ Νου».

Το… σενάριο εκτυλίχθηκε ιδανικά βέβαια για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, αφού ο Νταβίντ Βίγια έπιασε ένα εξαιρετικό εξωτερικό πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα, στέλνοντας τη μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να την πιάσει ο Βίκτορ Βαλντές μόλις στο 12ο λεπτό του αγώνα.

Ο πρώην στράικερ της Μπαρτσελόνα μάλιστα δεν δίστασε να πανηγυρίσει έξαλλα το τέρμα που πέτυχε.

Ο Νεϊμάρ που πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος δεν χρειάστηκε περισσότερα από επτά λεπτά απ’ την στιγμή της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για να βρει δίχτυα!

Στο 66′ εκμεταλλεύτηκε την όμορφη σέντρα του Ντάνι Άλβες από δεξιά και με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουρτουά κάνοντας το 1-1. Αυτό ήταν και το πρώτο επίσημο γκολ του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την επόμενη Τετάρτη (28/8) στη Βαρκελώνη, όπου και θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της φετινής σεζόν.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Μιράντα, Χουανφράν, Φελίπε Λουίς, Γκοντίν, Γκάμπι, Σουάρεθ, Τουράν (76’ Μπαπτιστάο), Κόκε (73’ Τόρες), Βίγια, Ντιέγκο Κόστα (79’ Κρίστιαν Ροντρίγκεθ).

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Μασεράνο, Ινιέστα, Τσάβι (89’), Μπουσκέτς, Μέσι (46’ Φάμπρεγας), Αλέξις, Πέδρο (59’ Νεϊμάρ).

To Top