Βίντεο από την ανταλλαγή καπνογόνων και τις συμπλοκές Ελλήνων-Κοσοβάρων στο Πανθεσσαλικό

Στη δημοσιότητα έρχονται βίντεο από τις συμπλοκές οπαδών της Ελλάδας και του Κοσόβου στο Πανθεσσαλικό αλλά και από την ανταλλαγή καπνογόνων μετά το γκολ του Γιακουμάκη.

Μετά το γκολ του Γιακουμάκη, στη χθεσινή νίκη της Εθνικής μας κόντρα στο Κόσοβο, μια μικρή ομάδα των οπαδών της «γαλανόλευκης» πέταξε καπνογόνα στην πλευρά των φιλοξενούμενων οπαδών, οι οποίοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που «βγάζουν» στη δημοσιότητα τα ΜΜΕ από την Πρίστινα, τα πράγματα δεν έμειναν εκεί, αφού είχαμε για ελάχιστα δευτερόλεπτα και μάχες σώμα με σώμα, πριν επέμβει η αστυνομία.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα μετέδωσε η NOVA, εκτοξεύτηκαν καρέκλες και φωτοβολίδες προς την πλευρά των Κοσοβάρων, ενώ ο Πογέτ με τον Παυλίδη, την ίδια στιγμή, «παρακαλούσαν» τους Έλληνες οπαδούς να μη σημαδεύουν με λέιζερ τους παίκτες των φιλοξενούμενων! Κάτι, μάλιστα, για το οποίο γίνονται συστάσεις σχεδόν από το πρώτο λεπτό του αγώνα!

Επίσης, κάποιος, αμέσως μετά το γκολ, μπήκε με μια ελληνική σημαία στο γήπεδο και καταλαβαίνετε, φυσικά, πώς όλα αυτά έκαναν έξαλλους τους φιλοξενούμενους, με τον Πογέτ και τους διεθνείς να έχουν… πυροσβεστικό ρόλο, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Δείτε τα βίντεο:

To Top