Το βίντεο με τον… εξυγιαντή οπαδό που σημαδεύει και η έκθεση Αρετόπουλου για τραυματισμό

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την Τούμπα, άκρως αποκαλυπτικό, με τη στιγμή της… ρίψης του ρολού χαρτιού ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία, είδε το «φως» της δημοσιότητας! Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στο βίντεο φαίνεται ο… εξυγιαντής δράστης-οπαδός να σημαδεύει(!), κρατώντας, μάλιστα, τον αριστερό ώμο του μπροστινού του, για να μην πέσει από τη… φόρα, και να πετυχαίνει, τελικά, τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού στο πρόσωπο!

Στη συνέχεια, δε, κάνει χαρακτηριστικές χειρονομίες, πανηγυρίζοντας για το… σημάδι του!

Όπως μπορείτε να δείτε, επίσης, είναι ο μοναδικός που πετάει ακόμα ρολό ταμειακής μηχανής… Τόσο… αθώα και εξυγιαντικά!

Παράλληλα, νέα δεδομένα στην υπόθεση του ντέρμπι της Τούμπας διαμορφώνονται μετά την Συμπληρωματική Έκθεση του διαιτητή, Αλέξανδρου Αρετόπουλου, που αναγράφει ότι το ματς διακόπηκε λόγω τραυματισμού του Γκαρσία.

Έπειτα από αίτημα του Αθλητικού Δικαστή, ο διαιτητής του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό την Κυριακή, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ, απέστειλε συμπληρωματική Έκθεση με την οποία αναφέρει ότι διέκοψε τον αγώνα λόγω τραυματισμού αξιωματούχου ο οποίος βρισκόταν νόμιμα στον αγωνιστικό χώρο εκείνη τη στιγμή, κάτι το οποίο δεν είχε αναγραφεί αρχικά στο φύλλο αγώνα αλλά συμπεριελήφθη στην συμπληρωματική του Έκθεση.

Ο Όσκαρ Γκαρσία βρισκόταν σύμφωνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής της Super League κανονικά δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ως προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς η αντικατάσταση του αρχικά δηλωμένου σε αυτό Χρήστου Κόντη με τον 44χρονο Καταλανό τεχνικό έγινε εντός των χρονικών ορίων. Η εκδίκαση της υπόθεσης από το Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας ξεκίνησε στις 16.00 της Παρασκευής και βρίσκεται σε εξέλιξη.

To Top