ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βίντεο αφιερωμένα εξαιρετικά στην ΕΠΟ: Τελικός κυπέλλου Πολωνίας με 50.000 φιλάθλους (video)

Την ώρα που η ΕΠΟ και ο πρόεδρος της Τάκης Μπαλτάκος… στρουθοκαμηλίζουν χωρίς αιδώ, σε όλη την Ευρώπη οι τελικοί γίνονται με χιλιάδες φιλάθλους και όχι φυσικά άδειες κερκίδες.

Χθες πραγματοποιήθηκε ο τελικός κυπέλλου Πολωνίας ανάμεσα στην Πόγκον και την Βίσλα. Για 90΄+8 λεπτά η Πογκόν Στσέτσιν κρατούσε στην αγκαλιά της τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της, αλλά η μοίρα δεν ήθελε να πανηγυρίσει. Το γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 75′ δεν αποδείχθηκε αρκετό, καθώς στο 90΄+9 ο Σατρουστέγκι ισοφάρισε για την Βίσλα, ο τελικός Κυπέλλου Πολωνίας οδηγήθηκε στην παράταση, όπου η ομάδα της Κρακοβίας με το γκολ του Ροδάδο στο 93΄ πήρε τη νίκη με 2-1 και παράλληλα πρόσθεσε στη συλλογή της το 4ο τρόπαιο στα χρονικά του συλλόγου και πρώτο μετά από 21 χρόνια (2002/2003 η τελευταία φορά).

Αυτά είναι τα αγωνιστικά…

Ο τελικός έγινε στη Βαρσοβία στο «Narodowy stadium», χωρητικότητας 60.000 θεατών. Ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που έχει για έδρα της η Εθνική Πολωνίας και εκεί μεταξύ άλλων διεξήχθη και ο ένας από τους δύο ημιτελικούς του Euro 2012. Με το που προέκυψαν οι φιναλίστ την ίδια κι όλας ημέρα οι διοικήσεις των δύο ομάδων ανακοίνωσαν πως ο κάθε σύλλογος θα λάβει για τις ανάγκες των οπαδών του από 21.500 εισιτήρια. Στο γήπεδο επίσης με μεγάλο μέρος των οπαδών να εισέρχονται σε αυτό από τις ίδιες θύρες. Εντός γηπέδου; Ωραία ατμόσφαιρα, άρτια διοργάνωση και άφθονη μπύρα και τραγούδι. Όπως ανακοινώθηκε το γήπεδο είχε 47.503 θεατές.

Εικόνες και βίντεο αφιερωμένα εξαιρετικά στην ΕΠΟ, τα οποία μας γεμίζουν μόνο θλίψη:

To Top