Βίντεο και… παρατηρήσεις Πρόμπιερζ: «Τελευταία προειδοποίηση, συγκεντρωθείτε»!

Η περίοδος χάριτος τελείωσε! Η ανάλυση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης σε βίντεο, πριν από τη μεσημεριανή προπόνηση του Άρη, επέτρεψε στον Μίχαλ Πρόμπιερζ να επισημάνει στους παίκτες ένα προς ένα τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα: Ο Πολωνός τους έστειλε σαφές μήνυμα ότι οφείλουν να σοβαρευτούν, αφού η βαθμολογική «αιμορραγία» πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

Κατά τη διάρκεια της βιντεο-ανάλυσης, δεν έλειψαν οι έντονες παρατηρήσεις από τον Πολωνό τεχνικό, που όποτε έβλεπε μία λανθασμένη ενέργεια ή συμπεριφορά έκανε την σχετική παρέμβαση, με αυατηρό τόνο, ζητώντας μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση, υπευθυνότητα και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ειδικά από εκείνους, που διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που τους έχει δοθεί.

«Δεν δικαιολογείται η εικόνα που δείξαμε την Κυριακή, ούτε εξηγούνται αυτά τα σκαμπανεβάσματα, από τη μία εβδομάδα στην άλλη. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή από εδώ και πέρα. Τελευταία προειδοποίηση: Συγκεντρωθείτε!», είπε ο Πρόμπιερζ, που έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δικαιολογήσει τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν:

«Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Θέλω να δω περισσότερα μέσα στο γήπεδο. Όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτά που του ζητώ, ας μου το πει. Αν κάποιος δεν αισθάνεται δυνατός και πρόθυμος να δώσει τη μάχη του, να μου πει ώστε να μην τον υπολογίζω. Πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να αποδίδουμε όλοι μας σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν».

Το αν θα πιάσουν τόπο οι παρατηρήσεις του Πρόμπιερζ, θα φανεί αρχής γενομένης από αύριο, όταν θα ανέβουν οι ρυθμοί ενόψει Παναιτωλικού, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Κυρίως, όμως, θα φανεί την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου η ομάδα απαιτείται να δείξει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και οι ένδεκα που θα επιλεγούν οφείλουν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους μέσα στο γήπεδο…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top