ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο Λαμάρ Όντομ πίνει αλκοόλ και χάπια λίγο πριν βρεθεί αναίσθητος (video)

Ένα video από κάμερα ασφαλείας του οίκου ανοχής στο Λας Βέγκας, όπου βρέθηκε αναίσθητος ο Λαμάρ Όντομ, δείχνει τον πρώην πρωταθλητή του NBA να πίνει αλκοόλ και χάπια, τρεις μέρες πριν βρεθεί αναίσθητος στη σουίτα που είχε νοικιάσει.

Η εικόνα δεν είναι απόλυτα καθαρή, αλλά στο βάθος φαίνεται ο πρώην σταρ του ΝΒΑ με συντροφιά μιας κοπέλας που φοράει μπικίνι, να πίνει αλκοόλ και να παίρνει χάπια. Το video έχει καταγραφεί την πρώτη μέρα, το περασμένο Σάββατο (10.10.2015), που έφτασε ο Όντομ στο Love Ranch.

Στο video από την κάμερα ασφαλείας, που έφτασε στα χέρια του radaronline.com και του National ENQUIRER στο πλαίσιο κοινής έρευνας, φαίνεται μια γυναίκα που φορά μπικίνι να δίνει στον Όντομ ένα ποτό και ένα σφηνάκι. Είναι 05:30 τα ξημερώματα, τρεις μέρες πριν ο 35χρονος σταρ βρεθεί αναίσθητος και μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται και να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο Λαμάρ Όντομ παραμένει σε κώμα και οι γιατροί είναι απαισιόδοξοι για την πορεία του. Χθες του έδιναν 50-50 πιθανότητες να επιζήσει αλλά σήμερα η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί και οι πληροφορίες μιλούν για νεφρική ανεπάρκεια εξαιτίας των ναρκωτικών που είχε καταναλώσει.

 

To Top