Βίντεο – σοκ από τη Βενεζουέλα: Στρατιωτικό όχημα πέφτει πάνω σε διαδηλωτές

Σοκαριστικές σκηνές από το κέντρο του Καράκας, καθώς οι διαδηλωτές συγκρούονται με δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας.

Με το δάκτυλο στη σκανδάλη βρίσκονται υποστηρικτές και αντίπαλοι του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο, καθώς από το πρωί της Τρίτης εξελίσσεται απόπειρα πραξικοπήματος, με τον αυτοανακηρυχθέντα πρόεδρο Χουάν Γκουαΐδο να καλεί στρατό και πολίτες σε διαδηλώσεις για την απομάκρυνση του καθεστώτος.

Από νωρίς το πρωί (τοπική ώρα) η στρατιωτική βάση Λα Καρλότα, η οποία βρίσκεται στην πρωτεύουσα Καράκας, έχει γίνει θέατρο συγκρούσεων μεταξύ αντιμαχόμενων ομάδων στρατιωτικών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται παράλληλες συγκεντρώσεις υποστηρικτών του Μαδούρο αλλά και του Γκουαΐδο.

Αποκαλυπτικές είναι κι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν στρατιωτικά τεθωρακισμένα οχήματα του στρατού και της αστυνομίας να ποδοπατούν συγκεντρωμένους διαδηλωτές στην περιοχή Αλταμίρα.

Μέχρι στιγμής, πηγές προσκείμενες στο καθεστώς Μαδούρο κάνουν λόγο για απόπειρα πραξικοπήματος από μικρή ομάδα του στρατού, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως ομάδες πιστές στον Μαδούρο προσπαθούν ώστε να περιορίσουν τη δράση των πραξικοπηματιών.

To Top