ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βίντεο-σοκ: τα πρώτα δευτερόλεπτα τρόμου στο Μπατακλάν (video)

Νέο βίντεο ήρθε στην επιφάνεια που καταγράφει τη στιγμή που η συναυλία στο Μπατακλάν διακόπτεται βίαια από πυροβολισμούς των τρομοκρατών, με τα μέλη του συγκροτήματος να εγκαταλείπουν τη σκηνή.

Η δυνατή μουσική των Eagles of Death Metal επισκιάστηκε από τους πυροβολισμούς και ξάφνου η συναυλία μετατράπηκε σε εφιάλτης. Ένα νέο βίντεο, τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο, καταγράφει τα πρώτα δευτερόλεπτα που άρχισε η «σφαγή» στο Μπατακλάν το βράδυ της Παρασκευής.

Τα μέλη του συγκροτήματος έφυγαν τρέχοντας από τη σκηνή και σύμφωνα με τον αδερφό του ντράμερ κατάφεραν να βγουν από το κτίριο σώα και αβλαβή μέσα από μια πόρτα στα παρασκήνια.

Την ώρα που ο αριθμός των νεκρών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι αυξάνεται διαρκώς και αρκετοί ακόμη άνθρωποι χαροπαλεύουν, στην επιφάνεια έρχονται νέα ντοκουμέντα από τη νύχτα τρόμου στο Μπατακλάν το βράδυ της Παρασκευής.

Ένα καινούριο βίντεο ήρθε στην επιφάνεια και σε αυτό βλέπουμε Γάλλους αστυνομικούς να ανταλλάσσουν πυροβολισμούς με τους ένοπλους τρομοκράτες λίγο έξω από τον συναυλιακό χώρο, που έγινε τάφος για περισσότερους από 80 ανθρώπους. Οι τρομοκράτες, που δεν φαίνονται στο πλάνο που έχει τραβήξει φωτορεπόρτερ, χρησιμοποιούν πολυβόλο όπλο, αλλά ένας αστυνομικός κατορθώνει με αυτοθυσία να σώσει μια γυναίκα παίρνοντάς τη μακριά από το πεδίο βολής.

Πηγή: sport-fm-gr

 

To Top