Βίντεο του… ΚΑΟΔ αποδεικνύει την “σφαγή” του Άρη! Ταβουλαρέας και Τσώνος έβλεπαν τι γινόταν και κατάπιαν τη σφυρίχτρα! (videos)

Ο ΚΑΟΔ δημοσίευσε ένα βίντεο στο επίσημο γκρουπ της ομάδας στο facebook, σύμφωνα με το οποίο φαίνεται – όπως λένε οι Δραμινοί – πως ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς βρίζει τον πάγκο της ομάδας τους.

Δείτε όλοι προσεκτικά το βίντεο και μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το αν διακρίνεται ο Πάσαλιτς να βρίζει, τι ακριβώς λέει και αν του όρμηξε ο Μίσελ και τον χτύπησε ο Μπένας! Αυτό είναι άλλο ένα βίντεο που αποδεικνύει πως ο Άρης “σφαγιάστηκε” ετσιθελικά από τον Σπύρο Γκόντα και τους άλλους δύο ανεπαρκείς διαιτητές (Ταβουλαρέας, Τσώνος).

Το ότι ο Πάσαλιτς κατευθύνεται προς τον πάγκο του ΚΑΟΔ δεν χωράει αμφιβολία. Το ότι μιλάει σε κάποιον επίσης. Μπορεί κανείς να καταλάβει τι λέει και σε ποιον το λέει; Πόσο μάλλον ο Γκόντας που ήταν τελικά όχι ακριβώς στο.. ένα μέτρο όπως έλεγε αλλά λίγο πιο μακριά. Μπορεί εύκολα επίσης να διακρίνει κανείς πως και ο Ταβουλαρέας και ο Τσώνος βλέπουν τι γίνεται στην πλάτη του Γκόντα, βλέπουν δηλαδή τον Μπένα να χτυπάει τον Πάσαλιτς και τον Μίσελ να ορμάει στον Βόσνιο!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

To Top