ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βίος και πολιτεία ο Περράκης, πρόκληση Κλάτενμπεργκ! “Κολλητός” του Παπαδόπουλου, έγινε… viral για την λαβή πυγμάχου!

Βίος και πολιτεία ο Περράκης, πρόκληση Κλάτενμπεργκ! “Κολλητός” του Παπαδόπουλου, έγινε… viral για την λαβή πυγμάχου!

Φοβερά πράγματα προκύπτουν από το ρεπορτάζ μετά τον ορισμό του Αθηναίου (!) Κωνσταντίνου Περράκη στο ματς Ατρόμητος-Άρης. Η ποδοσφαιρική πιάτσα… βοά ότι πρόκειται για διαιτητή από το στενό περιβάλλον του γνωστού και μη εξαιρετέου Γιαννάκη Παπαδόπουλου και είναι απορίας άξιο, πώς δεν (;) το πήρε μυρωδιά ο Κλάτενμπεργκ, ορίζοντας τον προκλητικά στον δρόμο του Άρη.

Ο διαιτητικός του βίος δείχνει ότι έφτασε στη μεγάλη κατηγορία, αφού είχε κοπεί πέρσι, ενώ στο παρελθόν ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής με τις ενέργειες και τα σφυρίγματά!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ: “απίστευτα σκηνικά στο ματς του Πανθηραϊκού με τον Εργοτέλη όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης, Περράκης έριξε στο έδαφος τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάνοντας του λαβή!

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στην αναμέτρηση του Πανθηραϊκού με τον Εργοτέλη. Στο 58ο λεπτό ο επιθετικός των φιλοξενούμενων Μισέλ πήγε να πάρει την μπάλα για να συνεχιστεί γρήγορα ο αγώνας.

Ένας παίκτης του Πανθηραϊκού κράτησε την μπάλα με τον επιθετικό του Εργοτέλη να του προσπαθεί να του την πάρει. Μετά από αυτό ξεκίνησε μία ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Το παράξενο είναι ότι ο διαιτητής αποφάσισε να επέμβει σε ρόλο πυροσβέστη και κάνοντας μία λαβή που θα την ζήλευαν και παλαιστές έριξε στο έδαφος τον τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού, Πουρή. Μάλιστα, στη συνέχεια ο διαιτητής, Περράκης απέβαλε τόσο τον τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού όσο και τον επιθετικό του Εργοτέλη ξεκινώντας ένα νέο κύκλο διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους.

Να σημειώσουμε ότι η αναμέτρηση έληξε με το σκορ στο 2-2 με τις δύο ομάδες να έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Δείτε την επίμαχη φάση.

To Top