Βίρτους Μπολόνια: Με μπάτζετ 25 εκατομμύρια ευρώ στην EuroLeague

Η Βίρτους Μπολόνια όχι μόνο θα δώσει το «παρών» στην EuroLeague της νέας σεζόν αλλά θέλει να αποδειχθεί εξόχως ανταγωνιστική με μπάτζετ που θα φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Η Βίρτους Μπολόνια πανηγύρισε την κατάκτηση του EuroCup στον μεγάλο τελικό του θεσμού απέναντι στην Μπούρσασπορ με σκορ 80-67 και παράλληλα την επιστροφή της στην EuroLeague μετά από 14 χρόνια και τη σεζόν 2007-08!

Η Βίρτους και οι… σίγουρες ομάδες για τη νέα σεζόν
Έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την ομάδα της Μπολόνια
Όπως φαίνεται η ομάδα της Μπολόνια όχι μόνο επέστρεψε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για τη συμμετοχή, αλλά για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατόν έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την είσοδο στα playoffs της σεζόν 2022-23! Όπως ανέφερε η Gazzetta dello Sport το μπάτζετ της Βίρτους θα ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ περίπου, ενώ ιδιαίτερα υψηλό ήταν και τη φετινή σεζόν καθώς έφτανε τα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για αριθμούς που βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών στη Μπολόνια! Υπενθυμίζουμε ότι η Βίρτους ήταν η ομάδα που κατέκτησε και την πρώτη EuroLeague στην… ULEB εποχή έχοντας πάρει το τρόπαιο στους τότε τελικούς με την Ταού Κεράμικα.

 

 

To Top