ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βαγιάτας: “Δώσαμε χρόνο στον Άρη λόγω των διοικητικών ζυμώσεων”

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ισίδωρου Κούνουπα και του Βασίλη Καββαδά Αλέξανδρος Βαγιάτας, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την υπόθεση κατάπτωσης της εγγυητικής.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

“Υπάρχουν εκκρεμότητες για την υπόθεση Κούνουπα, ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί λύση. Στην ΕΕΑ δόθηκε μια αναβολή για ένα αόριστο χρονικό διάστημα προκειμένου να υπάρξει μετέπειτα η επίλυση η οικονομική.

Φυσικά για να μπορούν να ικανοποιηθούν οι πελάτες μας θα πρέπει να υπάρχουν και οικονομικά δεδομένα στην ομάδα, να δοθούν χρήματα”.

Για το αν έχει συμφωνήσει κάποιον συγκεκριμένο διακανονισμό:

“Δεν έχω συμφωνήσει κάτι συγκεκριμένο. Από εχθές το μεσημέρι και μετά δεν είχαμε κάποια επικοινωνία για το οικονομικό. Υπάρχουν διοικητικές ζυμώσεις  στον Άρη για το αν θα υπάρξει εξέλιξη στην ομάδα, με το δεδομένο αυτό δώσαμε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθούν θετικά η αρνητικά οι υποθέσεις αυτές.

Θα είναι προς όφελος όλων, και του Άρη αλλά και όσων έχουν  να παίρνουν χρήματα, το να υπάρξει μια εξέλιξη θετική διοικητικά”.

Υπάρχει κάποια εξέλιξη προς όφελος όλων:

“Δεν έχω ενημέρωση για την κατάληξη των συζητήσεων προσωπικά είμαστε εν μέσων ζυμώσεων και συζητήσεων”.

Αληθεύει ότι από τον πλευρά σας έγινε πρόταση συμβιβασμού στον Άρη για την υπόθεση Κούνουπα:

“Ναι φυσικά. Κάναμε μια ικανοποιητική πρόταση 1000 ευρώ τον μήνα με περικοπή κεφαλαίου στις 40.000 ευρώ, δηλαδή  για 40 μήνες. Το αρχικό ποσό ήταν πάνω από 70.000 ευρώ”..

Για το αν αληθεύει ότι για 500 ευρώ χάλασε ο διακανονισμός:

“Δεν το γνωρίζω εγώ αυτό”.

Ότι αφορά την ΚΑΕ αν γνωρίζει εάν μπορεί να γίνει μεταβίβαση των μετοχών του κύριου Λάσκαρη:

“Δεν το γνωρίζω εάν γίνεται αυτό η όχι”.

Για την υπόθεση Καββαδά:

“Έχουμε μείνει εκεί στάσιμοι, σε αυτή τη περίπτωση δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη πέρα από την τιμωρία που υπήρξε, πιστεύω να ξεμπερδευτεί το κουβάρι όταν ολοκληρωθούν θετικά οι εξελίξεις στα διοικητικά και να βρεθεί η λύση.

Στο κομμάτι του Καββαδά είχαμε μια πρόταση από την πλευρά της ομάδας, κάναμε και εμείς μια αντιπρόταση και περιμένουμε να γίνει δεκτή ή όχι.

Εάν δεν υπάρχει ομάδα δεν  θα ικανοποιηθούν και αυτοί που περιμένουν χρήματα”.

To Top