ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βαζάκας: “Ο Ασλανίδης έχει μέλλον μπροστά του, τον πήραμε για να παίζει – Μπορεί πρωτάθλημα ο Άρης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας μίλησε με αφορμή τον δανεισμό του Κυριάκου Ασλανίδη στον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο είναι προπονητής.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για το πρωτάθλημα:

Παίκτες έρχονται, παίκτες φεύγουν. Το μεταγραφικό παζάρι στενεύει αλλά παλεύουμε να φτιάξουμε μία ομάδα ικανή για να σταθεί στην κατηγορία. Είναι ένα τρομερό πράγμα, αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο κάνουν έγκλημα.

Για τον Ασλανίδη:

Τον Ασλανίδη τον είδα πρώτη φορά με την Λαμία, το παιδί έχει μέλλον μπροστά του, θα απασχολήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει προσόντα, είναι γρήγορος και το μέλλον του ανήκει.

Τον Ασλανίδη τον παίρνουμε για να παίξει, όχι για να μην παίξει. Ο Άρης έκανε την καλύτερη κίνηση που τον έδωσε κάπου που θα παίξει.

Έχουμε πάρει παιδιά που έχουν παρόν και μέλλον, έχουν εμπειρία και ταλέντο. Χωράει ο Ασλανίδης σε αυτήν την ομάδα.

Για την συμμετοχή των β’ ομάδων στην Super League 2:

Έχω την ένσταση εκεί. Δεν μπορεί να συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα ομάδες που δεν έχουν λόγο ύπαρξης και θα παίξουν ρόλο στην άνοδο και την κάθοδο. Είσαι ένα σκαλοπάτι κάτω από την Α’ Εθνική. Είμαι υπέρ των ομάδων β’ αλλά όχι σε αυτήν την κατηγορία.

Για τον Καρυπίδη:

Ο Καρυπίδης είναι έξυπνος άνθρωπος, έφτασε τον Άρη να είναι στις 3 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα ενώ τον είχε πάρει στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας του. Πλέον ο Άρης μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε, μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα.

To Top