Χωρίς κατηγορία

Βαθιά ανάσα με το πιστοποιητικό, ο αγώνας συνεχίζεται…

Ήταν και είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για τον Άρη. Σίγουρα το πιο δύσκολο των τελευταίων χρόνων. Αγωνία, συνεχής αγώνας, αντίξοες συνθήκες και καταστάσεις, προβλήματα και πληγές να ξεπηδούν από παντού…
Η αίσια κατάληξη στο θέμα του πιστοποιητικού έδωσε σίγουρα μια βαθιά ανάσα στους κίτρινους. Όμως ο αγώνας συνεχίζεται…
Οι άνθρωποι του Άρη πραγματοποίησαν αγώνα δρόμου προκειμένου να καταφέρουν να είναι αποτελεσματικοί, να κλείσουν τις τεράστιες και πολλές «τρύπες» που έπρεπε να διευθετηθούν και να κερδίσουν δίκαια και χωρίς “παράθυρα” και χάρες, με το «σπαθί» τους τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Όπως είναι γνωστό χθες στις 4 το απόγευμα η είδηση ήρθε από την Αθήνα και τα γραφεία της ΕΕΑ και έδινε τέλος στο μαρτύριο του φετινού καλοκαιριού: “ο Άρης πήρε το πιστοποιητικό και κατεβαίνει στο πρωτάθλημα κανονικά”.
Η αγωνία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που είχε φτάσει στο κατακόρυφο, στο κομμάτι αυτό έπαιρνε τέλος.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού γνωστοποίησε πως ο Άρης παίρνει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ενώ, όπως σας ενημέρωσε άμεσα το PRESSARIS, οι κίτρινοι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν ούτε πρόστιμο για την έλλειψη της εγγυητικής επιστολής, από το φάκελο συμμετοχής στη νέα Σούπερ Λίγκα.

Η Επιτροπή αποφάσισε να χορηγήσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ Άρης, (εκπροσωπήθηκε στην εκδίκαση από τον Χρήστο Γρόλλιο που αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου και νομικό σύμβουλο του ΑΣ). Έτσι οι κίτρινοι συμμετέχουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα από το νόμο στο νέο πρωτάθλημα που η πρεμιέρα βρίσκει τον Άρη να αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.

 
Από κει και πέρα και μετά τη βαθιά αυτή ανάσα ο αγώνας συνεχίζεται για τον Άρη. Τα οικονομικά μέτωπα πολλά και ανοιχτά… Το πιστοποιητικό ήταν μια μεγάλη κατάκτηση του κόσμου του Άρη, ο οποίος πρέπει ακόμη περισσότερο να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα… Τα δύσκολα συνεχίζονται… 
 
To Top