ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαθιά υπόκλιση στον κόσμο του Άρη

Αυτό που συνέβη χθες στο “Nick Galis Hall” μπορεί να το κάνει ΜΟΝΟ ο κόσμος του Άρη. Και η προσέγγιση αυτή δεν περιέχει ίχνος υπερβολής.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που οι φίλοι των “κίτρινων” γεμίζουν από άκρη σε άκρη το γήπεδο, σ’ ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος δεν είναι εμπορικός.

Το έχουν κάνει τόσες φορές στο παρελθόν κι αυτό είναι μια απόδειξη του μεγαλείου του λαού του Άρη. Και είναι βέβαιο ότι θα το κάνουν κι άλλες φορές στη διάρκεια της σεζόν. 

Η εκπληκτική συμπαράστασή του ανάγκασε για μια ακόμη φορά τους ανθρώπους του μπάσκετ και όχι μόνο, να του βγάλουν το καπέλο και να πλέξουν το εγκώμιό του. Η ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν ήταν μοναδική κι έδωσε φτερά στους παίκτες για να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη, που τόσο πολύ ήθελαν, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους.  

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του κόσμου του Άρη και το σίγουρο είναι ότι αξίζει τη στήριξή του, γιατί παλεύει κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αντιπάλου, δείχνοντας το μαχητικό της πνεύμα και δεν τα παρατά ποτέ, διαθέτοντας παίκτες, που θα βουτήξουν στο παρκέ και θα ματώσουν για τη νίκη, καταθέτοντας την ψυχή τους στο παρκέ. Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο και ξέρει να επιβραβεύει τις υγιείς προσπάθειες…

To Top