Βαθμό «χρυσάφι» ο Ιωνικός στην Τούμπα

Πολύ σημαντικό βαθμό απέσπασε ο Ιωνικός στο γήπεδο της Τούμπας από τον ΠΑΟΚ με 1-1, μένοντας έτσι αήττητος και στο δεύτερο παιχνίδι του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο φετινό πρωτάθλημα. Ο γηπεδούχος προηγήθηκε στο 33΄ με πέναλτι του Σβαμπ, για να ισοφαρίσει στο 59΄ ο Τουράμ.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 33′ με πέναλτι του Σβαμπ, το οποίο κέρδισε ο Μιχάι, ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Ιωνικού και ο διαιτητής κ .Διαμαντόπουλος με την συνδρομή του VAR καταλόγισε την «εσχάτη των ποινών». Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τα αυξημένα ποσοστά κατοχής της μπάλας.

Στο 59′ ο Ιωνικός ισοφάρισε με σουτ του Τουράμ, “εκτελώντας” στην κλειστή γωνία του Πασχαλάκη. Με την επιτυχία του τέρματος του Ιωνικού ο Ουκρανός αμυντικός της αθηναϊκής ομάδας, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, σήκωσε στον “ορίζοντα” του γηπέδου, τη σημαία της πατρίδας του, χειροκροτηθείς από τους φίλαθλους της Τούμπας.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες κάρτες: Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μιχαηλίδης, Μιτρίτσα – Ρεϊνάλντο, Τουράμ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (77′ Βιεϊρίνια), Μιχαηλίδης, Μιχάι, Σάστρε, Σοάρες (62′ Τσιγγάρας), Σβαμπ, Ζαμπά (82′ Κούτσιας), Μπίσεσβαρ (62′ Ελ Καντουρί), Μιτρίτσα και Τσόλακ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Σάντσες (46′ Τουράμ), Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ντάλσιο, Ρομαό, Άοσμαν (90′ Βαφέας), Καμπράλ (87′ Βαλιέντε), Μάντζης (46′ Πλατέλλας), Ρεϊνάλντο.

To Top