ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βαλεργάκης: «Δεν είναι καμικάζι ο Γουλιέλμος, αλλά είναι αδιανόητο μην υπάρχουν άλλοι πίσω του»

Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Βαλεργάκης  μίλησε με αφορμή την επικύρωση της μεταβίβασης των μετοχών από τον Νίκο Λάσκαρη στον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την νέα εποχή Γουλιέλμου και το τέλος του Λάσκαρη είπε:

Εγώ έτσι όπως το κατάλαβα μπορούσαν να περάσουν οι μετοχές στον κ. Γουλιέλμο. Το ότι δεν γινόταν το έλεγαν πολλοί οπότε κάποια πληροφορία θα είχαν. Λογικό είναι όταν δεσμεύονται περιουσιακά στοιχεία από έναν δανειστή να κάνει ζημιά στον οφειλέτη να μη φανεί συνεπής μαζί του. Φυσικά οι μετοχές του Άρη ήταν ένα από τα περιουσιακά στοιχεία του Λάσκαρη που θα ήθελε ο Λετονός να βάλει στο χέρι να το πούμε έτσι. Ο Λάσκαρης δεν θα μπορούσε να τις μεταβιβάσει αν ήταν δεσμευμένες εκτός αν κάνανε κάποια δικαστική ενέργεια που δεν ξέρουμε εμείς και απεμπλάκησαν οι μετοχές ή δεν ήταν ποτέ δεσμευμένες. Εφόσον έγινε η μεταβίβαση σημαίνει ότι δεν ήταν δεσμευμένες.

Σύμφωνα με το άρθρο 44 μέλη της επιτροπής μας λοιδορούσαν, ήμουν εγώ, ο Γρόλλιος και ο Ματθαίου για να μπορέσουμε να παίξουμε το ματς που χάσαμε στην Ξάνθη 3-1 που πέσαμε. Είναι δυνατόν να μπει Αθλητική Ανώνυμη Εταιρία στο άρθρο 44; Μας λοιδορούσαν! Τι σημασία έχει το τι θα κάνει ο Άρης αφού οι μετοχές πέρασαν νόμιμα στον Γουλιέλμο;.

Για το αν μπορεί ένας νομικός να σηκώσει το βάρος μιας ανώνυμης εταιρίας είπε:

Ο κ. Γουλιέλμος και ο αδερφός του είναι γνωστό γραφείο. Ο Δημήτρης ασχολείται πιο πολύ στην Αθήνα με τον νέο κώδικα δικηγόρων, προφανώς τα αδέρφια έχουν μοιράσει με την καλή έννοια τις δουλειές τους στην Αθήνα. Θεωρώ ότι κάποιοι υπάρχουν από πίσω οι οποίοι θα στηρίξουν γιατί ένα όνομα όπως είναι ο Άρης καλώς ή κακώς δεν μπορεί να παλεύει στις τελευταίες αγωνιστικές για την σωτηρία του. Δεν μπορεί ο Άρης να εμφανιστεί του χρόνου με ρόστερ όπως είναι το φετινό. Θεωρώ αδιανόητο να μην υπάρχουν άτομα πίσω από τον Γουλιέλμο και να βοηθάνε. Μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος που δεν θέλει να εμφανιστεί για δικούς του λόγους το οποίο αυτό είναι σεβαστό και να έχει αναθέσει στον δικηγόρο του να κάνει αυτήν την δουλειά.

Το γραφείο του Γουλιέλμου που έχει ένα γραφείο στην Θεσσαλονίκη και κατ’επέκταση στην Αθήνα δεν θα ήθελε να τσαλακωθεί και λέγονται διάφορα στα sites και στο γήπεδο. Δεν θα ρίσκαρε την φήμη του και το όνομα σου γιατί είναι και νέος άνθρωπος. Ο κ. Γουλιέλμος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ζει στην Θεσσαλονίκη, δεν θα εξαφανιστεί, τον Λάσκαρη δεν θα τον ξαναδούμε στην ζωή μας, ποτέ δεν έμενε εδώ.

Μακάρι να είναι άλλοι δύο ή άλλοι πέντε και να είναι μπροστά ο Γουλιέλμος ή όποιος άλλος είναι ώστε να διαχειρίζεται σωστά μία κατάσταση, να γίνονται σωστά οι πληρωμές, να είναι σωστό το ρόστερ και να έχουμε κατάλληλο δυναμικό και ούτε με νοιάζει ποιοι θα είναι από πίσω.

Ο έλεγχος μετά είναι μνημόσυνο, ο έλεγχος πρέπει να γίνεται πριν. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην ίδια στιγμή τότε που ήρθε ο Λάσκαρης, τώρα το συγκεκριμένο άτομο το ξέρω. Δεν είναι ένας καμικάζι ο οποίος θα φύγει και θα πάει στην Ελβετία και δεν θα τον ξαναδούμε. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον ξέρουμε, ζει στην Θεσσαλονίκη δεν εμφανίστηκε από το πουθενά.

Το μήνυμα του για τον αυριανό αγώνα:

Αύριο είναι σαν να παίζεις τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Για το αν είχε κάποια επικοινωνία με τον κ. Γουλιέλμο είπε:

Τον έχω δει στο γήπεδο και δεν έχουμε πει κάτι παραπάνω. Τον άνθρωπο τον ξέρω από τα δικαστήρια και έχω περισσότερη επικοινωνία με τον αδερφό του. Του ευχήθηκα καλή δύναμη τον ρώτησα αν ξέρει τι κάνει και μου απάντησε «Ξέρω», εμένα αυτό μου αρκεί.

To Top