ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βαλεριάνος: “Μία άνοδος γεμάτη από… μαγκιά”

Ο Γιώργος Βαλεριάνος, ικανοποιημένος απόλυτα από όσα κατάφερε η φετινή ομάδα, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, αναφορικά με την επιστροφή του συλλόγου στη φυσική του θέση, αλλά και το πως βλέπει το δικό του μέλλον:Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

«Να δώσω ένα μπράβο σε όλους, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, η ομάδα τράβηξε πολλά. Χτυπηθήκαμε από πολλά και διάφορα και δώσαμε το 100% ακόμα κι αν δεν κερδίσαμε κάποια ματς. Το θεωρώ πολύ σημαντικό», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Περίμενα την άνοδο. Αυτό θέλαμε, αυτό παλέψαμε. Να τελειώσουμε ωραία τη χρονιά, να είμαστε χαρούμενοι, γεμάτοι και μετά να δούμε τι θα γίνει του χρόνου».

Εν συνεχεία, σχολίασε αν η φετινή άνοδος, ήταν κάτι διαφορετικό από κάθε άλλη της καριέρας του: «Νομίζω κάθε άνοδος, έχει τη δική της ομορφιά και προσπάθεια. Φέτος ήταν μία άνοδος… μαγκιάς. Μία οικογένεια όλοι, μια γροθιά και φάνηκε στο τέλος».

Τέλος, αναφορικά με το αν θέλει να μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, είπε: «Για όλους το μεγάλο όνειρο είναι να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Σαφώς και θέλω κι εγώ, αλλά είναι ακόμα νωρίς, δεν έχουμε μιλήσει και θα το δούμε στην πορεία».

To Top