ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βαλεριάνος, ο παίκτης του… προπονητή του!

Ο Γιώργος Βαλεριάνος είναι αναμφισβήτητα η επιτομή της δικαίωσης ενός ποδοσφαιριστή όταν δουλεύει σκληρά και ακολουθεί πιστά το πλάνο του προπονητή του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε χθες σε μία θέση που δεν είναι η φυσική του, καθώς έπαιξε με το ανάποδο πόδι στο δεξί άκρο της άμυνας, για να καλύψει το κενό του Μανώλη Τζανακάκη. Του το ζήτησε ο Σάββας Παντελίδης και φυσικά το αποδέχθηκε δίχως δεύτερη σκέψη. Άλλωστε, ο Έλληνας προπονητής εκτίμησε τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα ο 27χρονος μπακ και τον υπολογίζει κανονικά.

Και όχι μόνο έφερε εις πέρας την αποστολή του, αλλά ήταν και εξαιρετικός, με σωστές τοποθετήσεις αμυντικά, απομακρύνσεις και βοήθειες επιθετικά, στο βαθμό πάντα που μπορούσε από την συγκεκριμένη θέση.

Ο Σάββας Παντελίδης πήρε ένα ρίσκο που του βγήκε απόλυτα γι αυτό και μπορεί να νιώθει δικαιωμένος, τόσο για την επιλογή του, όσο φυσικά και για την παρουσία του ποδοσφαιριστή του. Σε μία θέση “ηλεκτρική” για τον φετινό Άρη, καθώς έχουν ειπωθεί πολλά και έχει χυθεί αρκετό μελάνι, γύρω από το θέμα ενίσχυσης, ειδικά τον περασμένο Ιανουάριο.

Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που έπλεξε το εγκώμιό του στη συνέντευξη τύπου, όπου τόνισε: “Όποιος δεν συμμετέχει σε 11αδα ή δεν έχει χρόνο συμμετοχής, αλλά δουλεύει όπως πρέπει, όπως ο Βαλεριάνος, μπορεί να το καταφέρει».

To Top