ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαμμένος…Αρειανός ο Δήμαρχος Στροβόλου: “Τεράστια αγάπη για τον Άρη στην Κύπρο, ψηλά η κιτρινόμαυρη σημαία”

Ο δήμαρχος Στροβόλου στην Κύπρο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους δηλώνει “βαμμένος” Αρειανός και μιλάει για την αγάπη για τον Άρη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Αρχικά για το πως έγινε Αρειανός ανέφερε:

Είμαι Αρειανος από μικρό παιδί και χαίρομαι πολύ όταν έρχομαι Ελλάδα σε επαφή με τον κόσμο και την ομάδα.  Εμείς στην Κύπρο στον Στρόβολο της Λευκωσίας από παλιά παρακολουθούμε τον Άρη. έχουμε την ομάδα μας στην Κύπρο, το ΑΠΟΕΛ αλλά έχουμε και μια ομάδα στην Ελλάδα.

Ο μακαρίτης ο πατέρας μου ήταν με τον Άρη όποτε κόλλησα το μικρόβιο αλλά υπάρχει ακόμα μια συγκυρία είναι το γεγονός ότι όταν μεγάλωνα τερματοφύλακας ήταν ο μεγάλος Γιώργος Παντζιαράς. λόγω του χρώματος, του εμβλήματος παρακολουθούσα τον Άρη και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ Όπως στην Ελλάδα όπως και στην Κύπρο πολλοί ακολούθησαν το Άρη λόγω μπάσκετ, εγώ προϋπήρξα Αρειανός πριν ακόμα γίνει η έκρηξη της Αυτοκρατορίας του μπάσκετ. Τότε ακόμα περισσότερο αλλά παρακολουθούσα στενά και μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Για τον Γιώργο Παντζιαρά:

Είναι μια μεγάλη μορφή και του Άρη και του κυπριακού και του ελλαδικού ποδοσφαίρου. Συνυπήρξαν τότε στην χρυσή ομάδα του ΑΠΟΕΛ τρία αδέλφια ο Νίκος ο Γιώργος και ο Κούλης. Και τα τρία ονόματα είναι εμβληματικές μορφές για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Βέβαια ο Γιώργος είχε την μεγάλη τύχη να έρθει και να αγωνιστεί στον Άρη όποτε έκανε πανελλήνιο όνομα.

Για το ΑΟΙΕΛ:

Όπως ήταν κάποτε και είναι ακόμα ο Άρης η ομάδα όλων των Ελλήνων έτσι και το ΑΠΟΕΛ άγγιξε της καρδιές όλου του ελληνισμού εκείνες τις ανεπανάληπτες πορείες που έκανε μέχρι και πέρσι στα ευρωπαϊκά σαλόνια

Για την ομάδα φέτος:

Παρακολουθώ την ομάδα. Στην αρχή υπήρξαν μεγάλες προσδοκίες αλλά νομίζω ότι η ομάδα με αυτά που βίωσε τα τελευταία χρόνια πρέπει να σταθεροποιηθεί, να είναι κοντά στα ψηλά και είμαι βέβαιος ότι θα γίνει και η έκρηξη του Άρη.

Δεν μπορεί ο Άρης να μην μεγαλώσει να μην αλλά χρειάζεται υπομονή γιατί έχει περάσει παρά πολύ δύσκολα χρόνια. Όποτε εκεί που είναι τώρα πρέπει να σταθεροποιηθεί, να δέσει η ομάδα, να έρθει ο κόσμος κοντά που απ ότι βλέπω είναι κοντά.

Διάβασα ότι ο Άρης την περασμένη αγωνιστική είχε τα πιο πολλά εισιτήρια παρά το γεγονός ότι είχε κρύο.

Και στην Κύπρο υπάρχουν πολλοί Αρειανοί και παιδιά που σπουδάζουν στην Θεσσαλονίκη αλλά και ευρύτερα κόσμος που αγαπά τον Άρη.

Για τον Super3 Κύπρου:

Είναι εξαιρετικά τα παιδιά που είναι εκεί. Είμαστε σε επαφή με τα παιδιά. Πρέπει να σας πω ότι ο σύνδεσμος είναι ακριβώς έξω από το δημαρχείο του Στροβόλου όποτε καθημερινά έχω την χαρά να περνάω και να βλέπω κάποια από τα παιδιά.

Για το αν υπάρχει κανένας…επενδυτής για τον Άρη:

Ο Άρης έχει καεί πολλές φορές από αυτούς τους επενδυτές. Ο Άρης και γενικότερα όλες οι Ελληνικές ομάδες. Για τον κόσμο Ο Άρης έχει τεράστιο κόσμο και πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από τον Άρη. Είναι ένα τεράστιος σύλλογος και είμαι σίγουρος ότι σιγά σιγά τώρα που βρήκε και τα πόδια του τον τελευταίο χρόνο θα έρθουν οι επενδυτές θα μείνει ο κόσμος κοντά του και θα έρθουν καλύτερες μέρες Δεν μπορεί ο Άρης να μείνει εκεί που ήταν τα προηγούμενα χρόνια , είναι ένα τεράστιο όνομα. Θα έρθουν καλύτερες μέρες. Όταν κουβαλάς το όνομα του Άρη δεν μπορεί να μην έρθουν καλύτερες μέρες.

Φτάνει βέβαια να βρεθούν και κάποιοι διοικούντες να διοικήσουν σωστά την ομάδα και να μην γίνουν τα λάθη-εγκλήματα που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και οδήγησαν τον Άρη εκεί που τον οδήγησαν. Το σημαντικό όμως είναι ότι σήμερα φαίνεται ο Άρης να είναι καλά. Πρέπει να γίνει καλύτερα αλλά είναι καλά. Αυτό είναι το σημαντικό να είναι ο κόσμο κοντά στην ομάδα, να χαίρεται.

Υπάρχει και ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που δεν ξέρω γιατί δεν είναι τόσο καλός, ο Νίκο Μαρτινες, που στην Κύπρο έκανε εκπληκτικά παιχνίδια. Στη Κύπρο έδειξε ότι ξέρει ποδόσφαιρο.

Για τον Στρόβολο όπου είναι δήμαρχος:

Ο Στροβολος είναι ο δευτερος μεγαλύτερος Δήμος της Κύπρου μετά την Λεμεσό. Έχουμε 70.000 κόσμο και ουσιαστικά είναι μέρος της Λευκωσίας. Είναι στην καρδιά της Λευκωσίας. Έχουμε προβλήματα όπως και στην Ελλάδα. Έχουμε περάσει από μια τεράστια οικονομική κρίση την οποία βιώσαμε και βιώνουμε ακόμα. Βέβαια τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα από την Ελλάδα. Τώρα με τα δημαρχιακά υπάρχουν διαφορά ζητήματα. Αλλά υπάρχει μια μεταρρύθμιση που φαίνεται ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση για να κάνουμε αυτά που πρέπει για τους δημότες μας γιατί δυστυχώς οι απαιτήσεις είναι παρά πολλές και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτά που θέλουμε. Γίνεται η προσπάθεια, έχουμε εισοδήματα.

To Top