Βανγκέλι και Γκουγκουλιάς στο… σπίτι τους! (photos)

Ξανά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” βρέθηκαν σήμερα δύο πρώην παίκτες των “κίτρινων” για να δουν από κοντά τον αγώνα του Άρη κόντρα στην Ξάνθη. Ο λόγος για τους Γιώργο Γκουγκουλιά και Κρίστι Βανγκέλι, που έδωσαν το “παρών” στα επίσημα του σταδίου, συνομιλώντας με πολλούς παλιούς φίλους, αλλά και νεαρά μέλη της μεγάλης αυτής  οικογένειας,.

Ο Βανγκέλι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες και προπονείται με το συγκρότημα του Λούκας Αλακράθ λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, ενώ ο επιθετικός του Πανσερραϊκού ταλαιπωρείται από θλάση με συνέπεια να βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αμφότεροι ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένοι, αλλά και ιδιαίτερα ανήσυχοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος. Οι δύο πρώην “κίτρινοι” γνωρίζουν πολύ καλά την υπάρχουσα συγκυρία, μια και είχαν κληθεί και αυτοί με τη σειρά τους να βγάλουν τον Άρη από τα δύσκολα σε μία “μαύρη” γι αυτόν σελίδα.

Βανγκέλι και Γκουγκουλιάς μοιράζοντας χαμόγελα στους φίλους της ομάδας ευχήθηκαν να φτάσει ο Άρης όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην πολυπόθητη ανάκαμψη ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα που θα τον απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

To Top