ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαριά ήττα για τις γυναίκες

Βαριά ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με 1-7, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής.

Οι «κίτρινες» παρέμειναν έτσι στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ είναι χαρκατηριστικό πως δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης έχασε σημαντική ευκαιρία μόλις στο 5ο λεπτό, όταν το πλασέ της Γιαμαλή βρήκε το κάθετο δοκάρι της Παπακωνσταντίνου.

Στο 13′ ο διαιτητής έδωσε χέρι της Αργυροπούλου και πέναλτι μέσα στην περιοχή, με την Παντελιάδου να κάνει το 0-1 στο 14΄, μετά την εύστοχη εκτέλεση.

Στο 26’, η Μάρκου έκανε το 0-2, με τις «κίτρινες» να ζητούν χέρι, που δεν καταλογίστηκε από τη ρέφερι, Αμανατίδου.

Στο 54’, η Πελεκούδα έκανε εξ επαφής το 0-3 και η Μάρκου το 0-4 τρία λεπτά αργότερα, ενώ στο 59΄ η Αργυροπούλου με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 0-5.

Στο 61’, η Παντελιάδου ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ (0-6), ενώ στο 76’ η Σπυριδωνίδου μείωσε σε 1-6, με την Παντελιάδου και πάλι να «γράφει» το τελικό 1-7 στο 87΄.

ΑΡΗΣ: Γαβριηλίδου, Μίχου (80′ Κωνσταντινίδου), Χουτουριάδου, Αργυροπούλου, Κόλληγα, Μανταντζή, Βαμπουλιά (61′ Καλογεροπούλου), Τσιτσιά, Σπυριδωνίδου,Παρασχου, Γιαμαλή (54′ Κεχαγιά).

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Δημητρίου, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Γκάτσου (46’ Πελεκούδα), Μάρκου (71’ Γιάννου), Παντελιάδου, Ντιμιτρίγεβιτς, Χαμαλίδου (62’ Μπράμε).

  • Η φωτογραφία είναι από το womensports.gr.

 

To Top