Βαριά ήττα για τον Πανιώνιο (4-0 στο Περιστέρι) πριν το ματς με τον Άρη

Εύκολο απόγευμα για τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που κέρδισε τον Πανιώνιο -είναι ο προσεχής αντίπαλος του Άρη- με 4-0. Μανούσος, Βέλλιος, Ενσικουλού και Ούμπιδες πέτυχαν τα γκολ κόντρα στους «κυανέρυθρους» που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Στο 13′ ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι αρχικά πάνω στον Μανούσο κι εν συνεχεία στην ίδια φάση πάνω στον Ταλόχα με τον Σταυρόπουλο να μη δίνει κανένα και να συμβουλεύεται, για αρκετή ώρα, το VAR. Εν τέλει, έδειξε την άσπρη βούλα στην ανατροπή του Ταλόχα από τον Τσιλούλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανούσος που στο 17′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Ατρόμητου.

Το ημίχρονο έκλεισε ιδανικά για τον Ατρόμητο καθώς βρήκε δύο τέρματα στο τελευταίο στο τέλος του πρώτου μέρους. Αρχικά ο Βέλλιος, μετά από πάσα του Ενσικουλού, με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, με τον δεύτερο να γίνεται σκόρερ στο 45+5′ μετά από μπαλιά του Γκάλο και να γράφει το 3-0.

Με το παιχνίδι σε αυτό το σκορ, οι οπαδοί του Πανιώνιου που βρέθηκαν στο Περιστέρι αφού πρώτα αποδοκίμασαν την ομάδα τους, στη συνέχεια αποχώρησαν από το γήπεδο εμφανώς απογοητευμένοι με την εικόνα του πρώτου 45λέπτου.

Ο Ούμπιδες, εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση στο 69′, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαλέρμπ για το 4-0. Τα λεπτά που απέμεναν ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Περιστεριώτες να έχουν τον έλεγχο και τον Πανιώνιο να μην μπορεί να απειλήσει για κάτι…

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Γκάλο, Ταλόχα, Στρούγγης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (79′ Ρόσα), Ανδρούτσος (60′ Ούμπιδες), Ενσικουλού (72′ Ουγκράι), Μανούσος, Βέλλιος.

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Μασούρας, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης (46′ Δούμτσιος), Παπανικολάου (64′ Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς (77′ Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι.

To Top