Βαριά ήττα με παράπονα στην Ξάνθη για την Κ-17

Ο αγωνιστικός «κατήφορος» συνεχίστηκε για την Κ-17 στα Πηγάδια, όπου γνώρισε ήττα με το πλασματικό 4-0 από την Ξάνθη, μένοντας χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Οι «κίτρινοι» άξιζαν πάντως κάτι καλύτερο, αφού είχαν δύο δοκάρια και διαμαρτύρονται για δύο ακυρωμένα γκολ και ένα πέναλτι.

Στην αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του δ’ γύρου, η ομάδα του Τάσου Θέου πλήρωσε την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο πρώτο 20λεπτο, όταν βρέθηκε να χάνει με 2-0 και επιπλέον έχασε τον Κιβρακίδη λόγω τραυματισμού. Ταυτόχρονα, όμως, οι «κίτρινοι» έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή, ακύρωσε ως οφσάιντ δύο «καθαρά» γκολ και έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατη ανατροπή του Πολιανίδη μέσα στην περιοχή στο 60′.

Το ξεκίνημα ήταν εφιαλτικό για τον Άρη, αφού μόλις στο 12′ ο Φασίδης με πλασέ έκανε το 1-0 για την Ξάνθη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρυπιάδης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ενδιάμεσα, στο 14′, ο Κιβρακίδης χτύπησε στο κεφάλι σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ένιωσε ζαλάδες και έγινε αλλαγή…

Στο 33′ ο Άρης είχε την πρώτη του ευκαιρία, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε την κεφαλιά του Λεμονή. Στο 36′, μια νέα κεφαλιά του Μπιμπισίδη κατέληξε στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά (38′) ο Ορφανίδης με σουτ νίκησε τον Μαντή και διαμόρφωσε το 3-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος οι «κίτρινοι» έδειχναν βελτιωμένοι και πατούσαν καλύτερα, πάλι όμως τα διαιτητικά λάθη έκαναν την εμφάνισή τους. Στο 57′, ο Βαρότσης έφυγε από κανονική θέση και σκόραρε, αλλά ο βοηθός «ανακάλυψε» και πάλι οφσάιντ, ενώ στο 60′ ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Πολιανίδη μέσα στην περιοχή.

Η ατυχία συνεχίστηκε, αφού στο 67′ και στο 73′ η ομάδα του Τάσου Θέου είχε ισάριθμα δοκάρια, με σουτ των Φούσκα και Βαρότση αντίστοιχα. Αντί να σκοράρει ο Άρης, όμως, τα κατάφερε ξανά η Ξάνθη, στην πρώτη της ευκαιρία στην επανάληψη, με τον Ορφανίδη να νικά τον Μαντή σε τετ α τετ στο 78′ και να διαμορφώνει το τελικό, άδικο 4-0.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Τερζανίδης – Καραλίδης): Ζλατίνης, Κούτρας, Κολλάρας, Σουσαμλής, Παρασκευάς, Καρυπιάδης, Δελλής, Κούτρας, Ζότος, Φασίδης, Ορφανίδης.
ΑΡΗΣ (Θέος): Μαντής, Μήτρου (33′ Βασιλούδης), Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Γραμπής (78′ Μαρινόπουλος), Κιβρακίδης (17′ λ.τ. Λεμονής), Φούσκας, Ρότα (52′ Πασχαλίδης), Ιγνατίδης (86′ Μπέκας), Βαρότσης, Πολιανίδης.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top