“Βαριά η φανέλα, μεγάλος ο κόσμος”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Σπύρος Γόγολος, μίλησε με αφορμή την πρόκριση της Σαραγόσα για τότε, αλλά και το σήμερα της κιτρινόμαυρης ομάδας.

“Ξυπνάνε πάρα πολύ όμορφές στιγμές που θέλει να ζει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Ήταν πολύ μεγάλη η πρόκριση απέναντι στη Σαραγόσα που είχε σημαντικά ονόματα στο ρόστερ της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου στην Ισπανία” τόνισε ο Γόγολος μιλώντας στα “Αθλητικά Νέα 98.7”, υπογραμμίζοντας ότι: “Πραγματικά συγκινητική ατμόσφαιρα. Εκείνη τη χρονιά η ομάδα είχε πίστη και αυτοπεποίθηση και πιστεύαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάκριση. Τι να πρωτοθυμηθώ, η προσέλευση του κόσμου στο αεροδρόμιο ήταν πραγματικά απίστευτη και αυτό κάνει κάθε ποδοσφαιριστή να χαίρεται και να το εκτιμάει. Ο Άρης και ο κόσμος του αξίζει να ζει τέτοιες στιγμές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την πορεία που έχει κάνει ο Άρης ως τώρα”.

Για την τωρινή πορεία του Άρη υπογράμμισε ότι: «Μου έχει προκαλέσει έκπληξη το άσχημο ξεκίνημα για τον Άρη. Ο κόσμος σίγουρα περίμενε πολύ περισσότερα πράγματα. Πρέπει να χτυπήσει το καμπανάκι στον Άρη, ώστε να γίνει το ”comeback”. Άξιο απορίας είναι επίσης το ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει. Είναι βαριά η φανέλα του Άρη μεγάλες οι προσδοκίες του κόσμου και πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και να δείξουν περισσότερο πάθος και αγωνιστικότητα. Επιβάλλεται ο Άρης να ζει τα καλύτερα».

To Top