Βαρούχας: “Σωστά αποβλήθηκε ο Μιλόγεβιτς – Σωστά δεν έδειξε κάρτα στον Γκάμα”

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» για τις διαιτητικές αποφάσεις στα ματς του Σαββατοκύριακου στην Super League εντοπίζοντας ουκ ολίγα λάθη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά:

Πανιώνιος-Άρης (Μανούχος): «Το γκολ του Πανιωνίου σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ σωστά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Μιλόγεβιτς. Σωστά δεν αποβλήθηκε και ο Γκάμα με δεύτερη κίτρινη, παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων».

Ξάνθη-Ολυμπιακός (Διαμαντόπουλος): «Ο Ζαχαριάδης έκανε το λάθος να πάει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ με την οικογένειά του. Κι ο Περέιρα αφού έγινε τόση φασαρία ας μην τον όριζε εκεί. Στο 23’ δεν υπάρχει παράβαση σε μια πτώση παίκτη του Ολυμπιακού στην περιοχή. Στην σέντρα του Ομάρ υπάρχει χέρι, αλλά είναι έξω από την περιοχή, δεν δόθηκε όμως ούτε φάουλ. Στο 61’ ο Λισγάρας πηδά για κεφαλιά αλλά καβαλά τον παίκτη του Ολυμπιακού στην πλάτη κι έπρεπε να δοθεί φάουλ και κίτρινη. Στην διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Ελ Αραμπί και τερματοφύλακα, ο τελευταίος με το πόδι παρατεταμένο δεν βρίσκει μπάλα αλλά τον παίκτη του Ολυμπιακού στα πλευρά. Είναι πέναλτι και είναι ίδια περίπτωση με αυτή του Μπάρκα στην Λάρισα. Έπρεπε να γίνει χρήση VAR. Σε μια διεκδίκηση του Σεμέδο με παίκτη της Ξάνθης, ο Πορτογάλος τον πιάνει από τον λαιμό και τον πετά κάτω. Έπρεπε να δοθεί φάουλ και κίτρινη κάρτα».

ΑΕΛ-ΟΦΗ (Κομίνης): «Το γκολ του Ουάρντα είναι ο ορισμός της συμμετοχής στη φάση από παίκτη που είναι οφσάιντ. Σωστά ακυρώθηκε μέσω VAR».

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (Παπαδόπουλος): «Υπάρχει ένα πέναλτι στο οποίο ο αμυντικός παίζει επικίνδυνα και κλωτσά τον αντίπαλο. Ήταν κόκκινη κάρτα γιατί ήταν και σε προφανή θέση για γκολ».

ΑΕΚ-Ατρόμητος (Φωτιάς): «Το πέναλτι που δόθηκε για το μαρκάρισμα του Οικονόμου ήταν σωστό».

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Βίντσιτς): «Στην φάση του πέναλτι υπάρχει σπρώξιμο στον Κρέσπο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Όσο για τις καθυστερήσεις, ο κανονισμός λέει ότι για τέσσερις αλλαγές χρειάζονται δύο λεπτά καθυστερήσεις. Οι δύο είχαν γίνει στο ημίχρονο. Τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων ήταν υπερβολικά. Ο χρονομέτρης είναι ο διαιτητής, αλλά όταν κρατάς καθυστέρηση για κάρτες σε άλλα ματς και σε άλλα όχι, είναι υπερβολικό».

To Top