ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ κλίμα για τον Αναστόπουλο, διαζύγιο προ των πυλών!

Η νέα απώλεια και η τραγική εμφάνιση προκαλούν ασφυκτική πίεση στον Άρη για τον Νίκο Αναστόπουλο. Το κλίμα είναι βαρύ για τον 59χρονο προπονητή και όλα είναι πλέον ανοιχτά για το αν συνεχίσει ή όχι στον πάγκο του Άρη.

Οι μόλις τρεις βαθμοί συγκομιδή σε τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια (Λαμία, Απόλλων, Αγροτικός Αστέρας, Σπάρτη), η απόσταση οκτώ βαθμών από την πρώτη θέση (και ενδεχομένως οκτώ βαθμών από την άνοδο, εάν κερδίσει αύριο η Λαμία) σε συνδυασμό με τις μέτριες έως προβληματικές εμφανίσεις έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό πλαίσιο για τον Αναστόπουλο.

Την ίδια ώρα, οι αντιδράσεις του κόσμου είναι καταιγιστικές, με τα σχόλια απογοήτευσης, πικρίας, ακόμη και οργής να φουντώνουν, ειδικά μετά τις δηλώσεις του 59χρονου τεχνικού σε ότι αφορά την εικόνα της ομάδας (όχι μόνο σήμερα, αλλά και στον αγώνα του Ευόσμου) και τα αίτια της προβληματικής πορείας που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα το στοίχημα της ανόδου.

Μέσα σε αυτό το αρνητικό κάδρο, η στήριξη από τον Θόδωρο Καρυπίδη κρέμεται από μια κλωστή, ο ίδιος προφανώς αναγνωρίζει το ασφυκτικό πεδίο που έχει δημιουργηθεί και όλα είναι πλέον ανοιχτά. Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είναι κι αυτός στην Σπάρτη και δεν αποκλείεται να υπάρξει διεξοδική συζήτηση που θα καθορίσει την τελική του απόφαση.

Όπως όλα δείχνουν, ως το βράδυ Καρυπίδης και «Αναστό» θα καθίσουν στο τραπέζι για να οδηγηθούν στη λύση της συνεργασίας τους και στη συνέχεια να βρεθεί ο διάδοχος, ο οποίος θα επιχειρήσει να επαναφέρει τον ιστορικό σύλλογο σε τροχιά ανόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πάντα θα κριθούν στην αποψινή συζήτηση που θα έχουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας (στη Λεωφόρο Συγγρού) οι Καρυπίδης – Αναστόπουλος, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Και βασικά για το αν θα συνεχίσουν μαζί στον Άρη.

To Top