Βαρύ κλίμα και άδικη ήττα για την Κ20

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Άρης στα Λαγυνά από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα των ομάδων Κ20. Το κλίμα ήταν βαρύ από τον θάνατο του Άγγελου Τσιπούρα, φωτογραφία του οποίου βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του γηπέδου και έγραφε: “ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΓΕΛΕ ΜΑΣ…”. Οι κίτρινοι ήταν κυρίαρχοι του αγώνα, είχαν πολλές ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι, αλλά η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Όπως αναφέρει και το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ “μαγική εικόνα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας Κ-20 του Άρη με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ σήμερα το πρωί στο γήπεδο των Λαγυνών.

Η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική μας ομάδα μπορεί να γνώρισε την ήττα με 1-0, αλλά σίγουρα άξιζε καλύτερης τύχης, σ’ ένα παιχνίδι που έγινε πάνω σε βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Το συγκρότημα του Νίκου Πασιαλή τόσο στο α’ όσο και στο β’ μέρος είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.

Στο 39’ ο Άρης έχασε πέναλτι με τον Παλιάτσιο. Το γκολ των φιλοξενουμένων πέτυχε στο 60’ ο Τσαμουρλίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της Κ-17, Άγγελου Τσιπούρα, η φωτογραφία του οποίου βρίσκονταν σε κεντρικό σημείο του γηπέδου και έγραφε: «ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΓΕΛΕ ΜΑΣ…»

Η σύνθεση του Άρη: Παπαδόπουλος, Πολυζωϊδης (62’ Καρασίμος), Ποζίδης, Μπιμπισίδης, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Ρένια (80’ Ζήση), Λεμονής, Παλιάτσιος, Κρυστάλλης, Μπάλιος (68’ Σταυρόπουλος)”.

 

To Top