Βασικός για 70 λεπτά ο Σουνάς στη νίκη των Νέων επί της Ουκρανίας!

Βασικός και με πολύ καλή απόδοση αγωνίστηκε ο Δημήτρης Σουνάς στο φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής Νέων με την αντίστιχη της Ουκρανίας. Ο παίκτης του Άρη αγωνίστηκε 70 λεπτά και βοήθησε την Εθνική ομάδα να κερδίσει με σκορ 2-1. Η συγκεκριμένη ομάδα προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στον Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τα γκολ της Εθνικής σημείωσε ο Χρήστος Δώνης στο 28′ και το 53′.

Η σύνθεση της Ελλάδας: Μπάρκας (65΄ Λαδάς), Παπουτσογιαννόπουλος, Χουχούμης (65΄ Ναυπλιώτης), Βοσνακίδης, Γούτας, Δώνης, Ανδρεόπουλος (55΄ Πόποβιτς), Μύγας (46΄ Δεληγιαννίδης), Σουνάς (70΄ Καντούτσης), Φούντας (20΄ Κρητικός), Ιωαννίδης (65΄ Βέργος).

Αμέσως μετά τον αγώνα ο Θόδωρος Παχατουρίδης, ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε πως “είμαι ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας, καθώς είχαμε πολύ καλή και ισορροπημένη λειτουργία, τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και στο χρόνο που μας απομένει θα δουλέψουμε σκληρά και μεθοδικά, ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στους επίσημους αγώνες του Ιουνίου”.



To Top