Βασικός και… αρχηγός ο Γκίνο, χάρηκε για την νίκη του Άρη, ανυπόμονος για την επιστροφή!

Βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της U21 της Αλβανίας ήταν στα πρώτα δύο από τα τρία συνολικά φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο διεθνές τουρνουά του Ντουμπάϊ με την Εθνική του ομάδα ο Δημήτρης Γκίνο.

Ο 20χρονος μέσος του Άρη αγωνίστηκε και στα δύο 90λεπτα στα παιχνίδια με Μπαχρέϊν και Ουζμπεκιστάν, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και στις δύο αναμετρήσεις. Για την ιστορία η Εθνική του ομάδα επικράτησε στην πρεμιέρα του Μπαχρέϊν με 3-2, ενώ γνώρισε την ήττα από το Ουζμπεκιστάν με 2-0.

Η σειρά των φιλικών παιχνιδιών ολοκληρώνεται αύριο κόντρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ η επιστροφή του Γκίνο στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης(19/11). Ο μέσος των κίτρινων φυσικά πληροφορήθηκε από το ίντερνετ τη νέα νίκη του Άρη και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, όπως και την ανυπομονησία του για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς ρυθμούς του Άρη.

Από την Πέμπτη θα τεθεί στη διάθεση του Πάουλο Κάμπος για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

To Top