Βασικός ο Ιωάννου, ήττα για την Κύπρο από την Ουγγαρία (video)

Η Ουγγαρία έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Κύπρου σε φιλικό προετοιμασίας των Μαγυάρων μία εβδομάδα πριν μπουν στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Απέκρουσε πέναλτι στο 86′ για την ομάδα του Κωστένογλου ο Νεοφύτου, βασικός ο Νικόλας Ιωάννου.

Νικηφόρο ήταν το φιλικό της Ουγγαρίας απέναντι στην Κύπρο του Νίκου Κωστένογλου, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Euro 2020 στο οποίο θα δηλώσει παρούσα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 στη Βουδαπέστη σε ένα κατάμεστο γήπεδο χάρη σε άπιαστο σουτ του Σάφερ στο 36ο λεπτό, μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Η Κύπρος από την πλευρά της είχε και αυτή καλές στιγμές και θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση είτε με τον Πίττα είτε με τον Αβραάμ στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Ούγγρους να έχουν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματά τους αλλά τον Νεοφύτου να νικάει στο 86′ τον Νίκολιτς στο πέναλτι που του εκτέλεσε.

Οι συνθέσεις:

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλασί (46′ Ντιμπούζ), Λάνγκ (60′ Μπόλλα), Σάλαϊ, Χολέντερ, Σιάφερ, Λόβρενσίτς (60′ Ορμπάν), Κλέινχεισερ (46′ Νέκο), Σίγκερ (78′ Νάγκι), Βάργκα, Μπότκα, Χάν (60′ Νίκολιτς)

ΚΥΠΡΟΣ: Μιχαήλ, Καρώ (78′ Αντρέου Σ.), Ιωάννου, Κ.Σωτηρίου, Χριστοφή (61′ Ηλία Μ.), Αβραάμ, Παπουλής (72′ Λοίζου), Αρτυματάς (72′ Γκόγκιτς), Κάστανος (61′ Χάμπος), Ψάλτης (72′ Φιλιώτης), Πίττας

To Top