Βασικός ο Τσαγκαλίδης στην ήττα του Βόλου από την Καβάλα

Φανέλα βασικού πήρε ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης στο παιχνίδι με την Καβάλα. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη που αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου είδε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 3-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Football League.

Μέχρι το 25’ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολύ καλή παρουσία, προηγήθηκαν με 1-0 στο σκορ, με γκολ του Παπαδημητρίου, όμως στη συνέχεια παρουσίασαν κακό πρόσωπο. Έτσι στο 27′ η Καβάλα έφτασε στην ισοφάριση με πλασέ του Κόκκορη, με το 1-1 να είναι αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Το 1-2 σημείωσε στο 57’ ο Αδαμάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού. Πριν καλά-καλά συνέλθουν οι «ερυθρόλευκοι» ήρθε και το τρίτο τέρμα για τη Καβάλα, η οποία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Ο Ορφανίδης στο 68’ εκτέλεσε κόρνερ και ο Στίκας με κεφαλιά έγραψε το 1-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός (7’ λ.τρ. Παπακώστας), Μπουτζίκος (37’ λ.τρ. Νικλητσιώτης) Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Αγρόδημος, Κόλα (62’ Γκιοατά), Βουκελάτος, Τσαγκαλίδης, Ερέρα (62’ Τζουριτς), Παπαδημητρίου.

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης (88’ Τενεκές), Γιαλαμούδης (46’ Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (64’ Κάθρι), Θωμαΐδης (88’ Γεωργακόπουλος), Κολλάς, Ορφανίδης, Αδαμάκης (88’ Μελισσόπουλος).

To Top