ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βασιλακάκης: “Φτωχή η Σούπερ Λίγκ χωρίς τον Άρη…”

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης, μίλησε μετά το ματς, για την εικόνα του αγώνα, δίνοντας συγχαρητήρια στον Άρη. Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

“Συγχαρητήρια στον Άρη, για το γεγονός ότι βγήκε πρωταθλητής. Εύχομαι τα καλύτερα, Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Θέλαμε να πάρουμε κάτι, έστω και τον ένα πόντο στην τελευταία φάση του ματς. Κάναμε φοβερή προσπάθεια το τελευταίο διάστημα, ώστε να πάρουμε την δεύτερη θέση, η οποία δεν αρμόζει. Αλλά φέτος με αυτές τις συνθήκες, ήταν μία παρηγοριά. Εύχομαι και ο Άρης και η Δόξα να βρουν τον δρόμο τους, γιατί η Α΄Εθνική είναι φτωχή, χωρίς αυτoύς”.

Για τον φετινό Άρη: “Η ποιότητα του Άρη ήταν τέτοια, που δεν έβρισκε αντίσταση από άλλες ομάδες. Έχει παίκτες που μπορούν αν πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν”.

Για τις διαμαρτυρίες στο τέλος: “Και για το φάουλ, που μπήκε το γκολ του Άρη, αλλά δεν έχει σημασία. Κυρίως για την κόντρα με τον Μαρκόπουλο, που την σταμάτησε ο διαιτητής. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν”.

To Top