ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βασιλακόπουλος: “Ευθύς και καθαρός ο Γκάλης”

Με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από το επός του 1987 στο Ευρωμπάσκετ, ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Βασίλη Σκουντή “Pick ‘n Roll” της COSMOTE TV και μίλησε αφενός για τις σχέσεις του με τους Νίκο Γκάλη – Παναγιώτη Γιαννάκη αφετέρου τις εκλογές στην Ομοσπονδία.

Για τον Νίκο Γκάλη είπε: “Με τον Γκάλη πάντα είχα μια ιδιαίτερη σχέση και ουδέποτε παρεξηγήθηκα. Όχι βέβαια θερμή. Ήταν μια σχέση Γκάλη – Βασιλακόπουλου. Ήταν πάντα ευθύς και καθαρός. Βεβαίως και μιλάμε, όπου βρεθούμε. Δεν είναι πολύ ομιλητικός, αλλά μιλάμε. Δεν έχουμε διακόψει την ανθρώπινη επαφή”.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη σχολίασε: “Με τον Παναγιώτη δεν υπήρξε παρεξήγηση. Με είχε και προπονητή στον Ιωνικό. Είχαμε μια σχέση και μια γνωριμία. Από ‘κει και πέρα οι δρόμοι μας χωρίσανε γιατί ο Παναγιώτης επέλεξε να πάει σε μια ομάδα. Άφησε την εθνική και δεν του κρατάμε καμία, γιατί ο καθένας είναι επαγγελματίας και κοιτάει το μέλλον του, το αύριο. Άλλωστε τον Παναγιώτη εγώ τον επέβαλα στην Εθνική. Καλές είναι οι σχέσεις μας, ανθρώπινες. Δεν έχουμε κακία ο ένας για τον άλλον”.

 

To Top