ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βασιλακόπουλος, Συμεωνίδης και υπόλοιπη ΚΕΔ γλύτωσαν το αυτόφωρο μετά από μήνυση των Γκόντα – Φούφη!

Ο Σπύρος Γκόντας και ο Γιάννης Φούφης κατέθεσαν μήνυση χθες κατά του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, του προέδρου της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη και των μελών της ΚΕΔ, ασκήθηκε αυτόφωρη διαδικασία και ο πρώην διαιτητής συνελήφθη, αλλά εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Οι δύο Έλληνες διαιτητές βρέθηκαν χθες στη συνεδρίαση της ΚΕΔ και όταν διαπίστωσαν ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στην κλήρωση – ορισμό για τους τελικούς του πρωταθλήματος κινήθηκαν άμεσα, καταθέτοντας μήνυση γιατί υπάρχει δικαστική απόφαση από το ΑΣΕΑΔ που τους δικαιώνει στο ότι θα πρέπει να σφυρίζουν κανονικά στην Α1.

Η αστυνομία προσήγαγε τον Στέλιο Συμεωνίδη και θα έκανε το ίδιο και στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, αλλά δεν εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία σε ανθρώπους άνω των 70 ετών.

Τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ έφυγαν από την… πίσω πόρτα για να γλυτώσουν το αυτόφωρο!

Ο Συμεωνίδης για να μπορέσει να μείνει ελεύθερος κατέθεσε μήνυση στους Γκόντα και Φούφη για ψευδορκία και ψευδομαρτυρία…

Όλα αυτά τα άκρως σοβαρά αλλά και τραγελαφικά συγχρόνως που συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ δεν σχετίζονται με την άλλη υπόθεση που πρωταγωνιστεί και πάλι η οικογένεια Συμεωνίδη.

Ο γιος του προέδρου της ΚΕΔ και νυν διαιτητής στην Α1, Στέλιος (επίσης) Συμεωνίδης διατηρεί καφέ στη Θεσσσαλονίκη της αλυσίδας που ανήκει στον ιδιοκτήτη του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιου!

Το θέμα έχει γνωστοποιηθεί εδώ και μέρες και ουδείς μέχρι σήμερα έχει την ευθιξία να δηλώσει παραίτηση, ενώ ο Στέλιος Συμεωνίδης ο πρεσβύτερος ήταν μάλιστα παρατηρητής διαιτησίας στον τρίτο ημιτελικό ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός!

To Top