Βασιλειάδης: «Η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης σχολίασε τις εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ καταλογίζοντας ευθύνες στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Nωρίτερα μέσα στην ημέρα, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα έγινε γνωστό ότι μεταξύ άλλων θα «σφυρίξει» ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος, για τον οποίο οι Πειραιώτες έχουν εκφράσει αντίθεση.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν επισημάνει ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν κάτι που συνεπάγεται υποβιβασμό εφόσον συμβεί στο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης (8/5, 17:30) στο ΣΕΦ.

Τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ σχολίασε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν έχει κάνει τίποτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο ο Ολυμπιακός. Όμως υπάρχει ένα κλίμα και εκείνος κρύβεται, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος».

Πάντως από την πλευρά του προέδρου της ΕΟΚ, επισημαίνεται πως: «Οι μέσω κύκλων εκπεφρασμένες απόψεις του κύριου Βασιλειάδη είναι γελοιότητες και αστειότητες από τις οποίες λείπει δυστυχώς  τελείως η σοβαρότητα.  Αναδεικνύουν το ανεύθυνον του προσώπου, το οποίο αναλαμβάνει τις ευθύνες της στοχοποίησης του προέδρου της ΕΟΚ, με την γνωστή πολυετή διαδρομή στο άθλημα, σε εθνικός και διεθνές επίπεδο. Θα υπάρξει άμεση κίνηση εναντίον του, φυσικά εντός των πλαισίων των νόμων και των κανονισμών τους οποίους ο ίδιος με τις δηλώσεις του προσβάλει. Θεωρούμε όμως και ότι πρέπει να επέμβουν και άλλοι θεσμοί και να βάλουν ένα φρένο στον κατήφορο που τους παρασύρει και τους εκθέτει».

To Top