Βασιλειάδης: «Η Πολιτεία δίνει λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού»

Την ικανοποίησή του για την επιτυχή προσπάθεια της Πολιτείας να επιλύσει τα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού εξέφρασε ο Γιώργος Βασιλειάδης στη διάρκεια της παρουσίασης της νέας Α1 μπάσκετ. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως οι οπαδοί μπορούν να παρακολουθούν πλέον τις αγαπημένες τους ομάδες και ζήτησε από τους παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ να κρατήσουν τον ανταγωνισμό στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, ενώ αναφέρθηκε στις περυσινές επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που, για ακόμα μία χρονιά, συνεργαστήκαμε καλά και θα συνεργαστούμε ακόμα καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που δίνουμε λύσεις για τον ελληνικό αθλητισμό. Φαίνεται ότι η ‘τρικυμία’ είναι πίσω μας. Εμείς είμαστε εδώ ως Πολιτεία για να ‘στήσουμε’ την επόμενη μέρα. Σε αυτό το πλαίσιο, ξαναφέρνουμε στους πολίτες, τη δυνατότητα να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες και αθλητές.

H σταθερή επωδός μου είναι η έκκληση προς τους παράγοντες, την καλή δουλειά που έκαναν το καλοκαίρι, με τις ενισχύσεις και τις μεταγραφές, να κρατήσουμε τον ανταγωνισμό μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Να βγει η ‘υγεία’ που βγάζουν οι αθλητές μας, στις κερκίδες και στους θεατές.

Πέρυσι, από ατυχία δεν είχαμε ομάδας στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, κατακτήσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος, πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

To Top