ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασιλειάδης: “Να είμαστε κοντά στο σκορ…”

Ο Κώστας Βασιλειάδης θεωρεί πως κλειδί για την ομάδα του στον σαββατιάτικο αγώνα στο Αλεξάνδρειο είναι να κρατήσουν τον Άρη κάτω από τους 70 πόντους και να μειώσουν τα λάθη.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως “όλος ο κόσμος περιμένει αυτό το παιχνίδι με τον Άρη, όλος ο κόσμος περιμένει να είμαστε δυνατοί. Εμείς θέλουμε να είμαστε κοντά στο σκορ και να διεκδικήσουμε τη νίκη”. 

Ρωτήθηκε αν η Ζενίτ και ο Άρης έχουν αγωνιστικές ομοιότητες και απάντησε: “Όχι τόσο γιατί η Ζενίτ επιδιώκει να τρέχει συνέχεια και σκοράρει πάνω από 90 πόντους. Εμείς τους κρατήσαμε χαμηλότερα. Ο Άρης παίζει πιο κοντρόλ μπάσκετ. Θα δούμε όμως και σήμερα το βίντεο και σίγουρα θα έχουμε στόχο να τους κρατήσουμε κάτω από τους 70 πόντους” και πρόσθεσε: “Είναι όμορφα παιχνίδια αυτά και έμαθα ότι έγινε σολντ άουτ. Θα είναι ωραία η ατμόσφαιρα και μου αρέσει να παίζω σε γεμάτο γήπεδο. Και εμείς αυτό ζητάμε εδώ. Εγώ πάντα παίζω καλύτερα σε τέτοια ατμόσφαιρα”.

Για τις αγωνιστικές λεπτομέρειες που μπορεί να κρίνουν το παιχνίδι ο Βασιλειάδης τόνισε: «Σε περασμένα ματς κάναμε πολλά λάθη. Αν τα μειώσουμε θα είναι πολύ καλύτερα, αλλιώς θα χάσουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ, να τρέξουμε και να βάλουμε εύκολα καλάθια για να ανεβάσουμε και το σκορ πάνω από τους 60 πόντους, αφού τώρα τελευταία δυσκολευόμαστε. Οι Έλληνες παίκτες ξέρουν τι παιχνίδι είναι αυτό, οι Σέρβοι γνωρίζουν από τέτοια ντέρμπι και όλοι εμείς βάζουμε στο κλίμα και τα άλλα παιδιά για να μην χαθούν από την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί. Και εγώ έχω μιλήσει με τον Μπάλαμπαν και του έχω πει…».

To Top