ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βασιλειάδης: “Ο Άρης θα ζήσει όμορφες στιγμές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα”

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε στο περιθώριο της Sportexpo 2019 και αναφέρθηκε τόσο στην Έκθεση, όσο στην αναδιάρθρωση, ενώ απάντησε και στο θέμα της ανάγκης να είναι εκφραστής όλων των ομάδων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Η Sportexpo είναι ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο, ποιο είναι το δικό σας σχόλιο;

«Είναι ένα αθλητικό γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο, αποκτά μεγαλύτερη ακτινοβολία και σιγά-σιγά πετυχαίνουμε τον στόχο μας, τον οποίο θέσαμε πριν από τρία χρόνια, όταν είχα αναλάβει. Να γίνει η Θεσσαλονίκη επίκεντρο της αθλητικής ζωής. Με αυτήν την έκθεση γίνεται φέτος επίκεντρο των Βαλκανίων. Σε αυτόν τον στόχο δουλεύουμε και του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερα».

Ναι αλλά χρειάζεται γερό στομάχι και φάνηκε ότι το έχετε με αφορμή την αναδιάρθρωση, μια κόκκινη γραμμή που την κρατήσατε, θέλει κότσια..

«Γερό κεφάλι χρειάζεται, όχι γερό στομάχι. Εμείς κάναμε μια προσπάθεια, νομίζω ότι εκτιμήθηκε, τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται, από κεί και μετά, ο χρόνος μπορεί να μας επιτρέψει να διορθώσουμε αδικίες, κυρίως στις μικρότερες κατηγορίες, αλλά νομίζω ότι πάρθηκαν σοβαρές αποφάσεις».

Ο κόσμος της Βόρειας Ελλάδας, αλλά κυρίως οι φίλαθλοι του Άρη θέλουν να σας νιώσουν υπουργό όλων των ομάδων και υπάρχει ένα παράπονο στην οικογένεια του Άρη, εσείς ως προϊστάμενος της αθλητικής ηγεσίας τι λέτε πάνω σε αυτό;

«Λέω ότι θα γίνουν όλα και μάλιστα ο Άρης θα ζήσει όμορφες στιγμές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα».

To Top