ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βασιλειάδης σε Καρυπίδη: “Θετικός για εισιτήρια, πρέπει ν’ αλλάξει στάση ο Κομπότης”!

Λίγη ώρα μετά την επίσημη γνωστοποίηση από το υπουργείο ότι απαγορεύεται και η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Άρη στην Λιβαδειά κι ενώ έχει προηγηθεί η παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ο επικεφαλής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ Θοδωρής Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στην αντίδραση των κιτρινόμαυρων για “δυο μέτρα, δυο σταθμά”, υπήρξε η απάντηση του Βασιλειάδη -σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε η ΠΑΕ Άρης- κατά την οποία ο υφυπουργός “είναι θετικός να επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων του Άρη, αλλά είναι με δεμένα τα χέρια από τη στιγμή που υπάρχει κάθετη άρνηση του Κομπότη για εισιτήρια και κερκίδα που θα τους φιλοξενήσει”. “Όσο είναι αρνητικός ο Λεβαδειακός, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι” φέρεται να τόνισε χαρακτηριστικά στον Καρυπίδη ο Βασιλειάδης.

Ο επίσημος Άρης διεμήνυσε επίσης ότι “είναι άδικο για τους φιλάθλους του Άρη που δεν έχουν κάνει το παραμικρό, να μην μπορούν να δώσουν το παρών στην Λιβαδειά” υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ” δεν μπορούμε να σταματήσουμε εμείς τον κόσμο που θα θελήσει να βρεθεί στο γήπεδο…”.

To Top