Βασιλειάδης: «Σημαντικό τεστ το τουρνουά στο Κιλκίς»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Άρη, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε στο PRESSARIS εν όψει της συμμετοχής των “κίτρινων” σε διήμερο φιλικό τουρνουά στο Κιλκίς, στο οποίο πέρα από την τοπική ομάδα θα λάβουν μέρος ο ΠΑΟΚ και η ΧΑΝΘ. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα αναχωρήσουν αύριο, Παρασκευή, στις 16:00 για τη μακεδονική πόλη όπου θα αντιμετωπίσουν το ίδιο βράδυ στις 20:00 τον ΓΑΣ Κιλκίς.

Αρχικά, ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε στη συμμετοχή της ομάδας στο συγκεκριμένο τουρνουά λέγοντας: “Είναι τιμή μας που μας επέλεξαν να λάβουμε μέρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κάτι που εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες μας τη δεδομένη στιγμή. Θα έχουμε την ευκαιρία να ακτινογραφήσουμε την ομάδα, γεγονός που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια να καλύψουμε τις αδυναμίες μας”.

Σε ερώτηση για το αν το σύνολό του βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, απάντησε: “Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Δουλέψαμε αρχικά πάνω στη φυσική κατάσταση, στη συνέχεια επικεντρωθήκαμε στον τομέα της τακτικής, αλλά μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Δουλεύουμε με όλους τους παίκτες μέχρις ότου καταλήξουμε στο βασικό σύνολο”.

Για το αν η συμμετοχή αυτή αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο και τους παίκτες του, τόνισε: “Θα είναι ένα σημαντικό τεστ για εμάς δεδομένου ότι θα αντιμετωπίσουμε ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε καλύτερο επίπεδο όσον αφορά και την αγωνιστική ποιότητα αλλά και το βαθμό ετοιμότητας. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το δεύτερο παιχνίδι που θα δώσουμε, το Σάββατο, καθώς εκεί θα σκιαγραφήσουμε ακριβώς την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε”.

Ο προπονητής των “κίτρινων” αναφέρθηκε επίσης στα μελλοντικά σχέδια της ομάδας εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής σεζόν: “Ακολουθεί μία περίοδος τεσσάρων εβδομάδων χωρίς ουσιαστικό αγωνιστικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια, στο διάστημα των τριών εβδομάδων που θα απομένουν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα εντείνουμε την προετοιμασία μας, ενώ παράλληλα προβλέπεται και αγωνιστική δράση”.

To Top