Βασιλειάδης: “Στόχους με τον κόσμο δίπλα μας”

Ο προπονητής της ανδρική ομάδας χάντμπολ του Άρη Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε τη Δευτέρα με αφορμή την συμμετοχή του τμήματος στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Κιλκίς (16-17/9). “Ο βαθμός της αγωνιστικής μας ετοιμότητας είναι χαμηλός, κάτι που είναι απόλυτα λογικό από τη στιγμή που οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις είναι σχεδόν σε δύο μήνες. Υπάρχει ένα μεγάλο χρονικό περιθώριο που μας επιτρέπει να δουλέψουμε” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη υπογραμμίζοντας ότι: “Αντιμετωπίσαμε ομάδες ο ΓΑΣ Κιλκίς και η ΧΑΝΘ, οι οποίες είναι έτοιμες καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει το Πρωτάθλημα της Α1, στο οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν. Παρουσιάσαμε θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία τα οποία για να διορθωθούν πρέπει να δείξουμε μεγάλη διάθεση και να δουλέψουμε πολύ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα είναι καινούργια και πρέπει να βρούμε χημεία”.
Για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά τόνισε ότι: “Πρώτο μέλημα μας είναι να ενσωματωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι νεαροί αθλητές. Από την άλλη οι έμπειροι παίκτες πρέπει να ανταπεξέλθουν κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει. Μέσα από τη σωστή προπόνηση και προετοιμασία, στόχος μας είναι να πραγματοποιούμε μια καλή πορεία και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.
Τέλος έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: “Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι πια είναι απαραίτητη η παρουσία του, όχι μόνο δίπλα σε εμάς αλλά σε όλα τα τμήματα του Άρη προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους”.

To Top