ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασιλογιάννης (Λαμία):”Έχει πολλά παιχνίδια ακόμη, είναι ανοιχτή η άνοδος”

Για την μάχη της ανόδου, την Λαμία και την προσωπική του απόδοση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο: «Προσπαθούμε από την αρχή της σεζόν να ανταπεξέλθουμε Έχουμε τους παίκτες που χρειάζονται και είναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε να παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο. Το γήπεδο κάνει πιο δύσκολη τη ζωή μας, αλλά έχουμε την επιθυμία να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε καλή ομάδα. Αν δεν βγει μια φορά, σίγουρα θα προσπαθήσουμε να βγει την επόμενη»

Για το αν η πόλη στηρίζει την προσπάθεια: «Η Λαμία διψάει για ποδόσφαιρο. Σίγουρα μια χρονιά όπως η φετινή είναι ξεχωριστή για όλους. Ακόμα και για εμάς που βλέπουμε κάθε αγωνιστική το γήπεδο γεμάτο και τον κόσμο να είναι τόσο θερμός και να μας δίνει τέτοια ώθηση».

Για την καθημερινότητα στη Λαμία: «Σίγουρα μας αναγνωρίζουν όλους. Μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και μας δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους όταν κυκλοφορούμε στην πόλη».

Για τα μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν φέτος στην Football League: «Από την αρχή της προετοιμασίας είχαμε αρκετές ομάδες μπροστά μας που, ουσιαστικά, έχουν βαριά φανέλα και όνομα. Ξέραμε ο ένας τον άλλον και, όσο προχωρούσε η προετοιμασία, βλέπαμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Πιστεύαμε από την αρχή στους εαυτούς μας. Δεν υπήρχε λόγος να πούμε κάτι περισσότερο για αυτό, γιατί έπρεπε μόνο να το δείξουμε στο γήπεδο . Όλοι πιστεύαμε στους εαυτούς μας και στον διπλανό μας, γι αυτό είμαστε εδώ που είμαστε τώρα».

Για τον Μπάμπη Τεννέ: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα. Η αξία του και οι εμπειρίες που έχει αποτελούν καθοριστικό κομμάτι για εμάς. Μας δίνει ώθηση και θετική ενέργεια για να συνεχίσουμε καλά κάθε αγωνιστική».

Για τις διαφορές που υπάρχουν συγκριτικά με την προηγούμενη θητεία του στη Λαμία: «Υπάρχει θέληση για το κάτι παραπάνω και από τη διοίκηση. Ο πρόεδρος είναι κοντά μας και έχουμε το μυαλό μας μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζεται μια ομάδα για να πάει μπροστά. Ο κόσμος είναι δίπλα μας, μας βοηθάει πολύ το προπονητικό τιμ και έχουμε πολύ καλή ομάδα. Είναι όλα όπως πρέπει και καθετί συμβάλλει καθοριστικά σε αυτή την πορεία. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι το τέλος. Πρέπει να κοιτάζουμε κάθε ματς χωριστά για να φτάνουμε όσο πιο κοντά γίνεται κάθε εβδομάδα».

Για το πώς διαχειρίστηκε η Λαμία τις δύο ήττες που έχει φέρει μέχρι τώρα: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ξέρουμε ότι έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια και είναι πολύ δύσκολο να μη χάσεις κανένα. Το διαχειριστήκαμε καλά, υπήρχε ηρεμία. Ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και δεν πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια σε καμία στιγμή».

Για τις ομάδες που ξεχωρίζει: «Είναι αρκετές ομάδες. Ο Απόλλων, ο Άρης, ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα είναι πολύ δυνατές ομάδες. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας, δεν πρέπει να ξεγράφουμε καμία από αυτές τις ομάδες. Όλες μπορούν να παλέψουν για την άνοδο μέχρι τέλους. Δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη, ούτε να ξεχωρίσω έναν αντίπαλο. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και δύσκολοι αντίπαλοι».

Για το αν σκέφτεται ότι ήρθε η ώρα του να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα: «Φέτος, μέσα από την συνολική προσπάθεια που γίνεται στην Λαμία, φαίνομαι περισσότερο, γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου. Ωριμάζω και κάθε χρόνο γίνομαι καλύτερος».

To Top