ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασιλογιάννης: “Στην κρίση του προπονητή του το χέρι του Παπαδόπουλου”

Ο Ανδρέας Βασιλογιάννης, σκόρερ της Λαμίας μία μέρα τα όσα τραγελαφικά έγιναν χθες μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Λαμία Fm-1». 

Αναλυτικά:

Για το πέναλτι και την επανάληψη: «Ο διαιτητής έκρινε ότι έπρεπε να γίνει επανάληψη, γιατί μπήκαν κάποιοι παίκτες μέσα στην περιοχή. Επέλεξε σωστή γωνία ο τερματοφύλακας την πρώτη φορά».

Για το χέρι του Παπαδόπουλου και την αλλαγή του: «Αυτό είναι στην κρίση του προπονητή της άλλης ομάδας. Δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει».

Για το ματς: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, μπήκαμε καλύτερα στο γήπεδο. Δεν μπορέσαμε να σημειώσουμε γρήγορα γκολ. Είναι κάτι που θέλουμε και μας βοηθάει στην ψυχολογία μας. Ωστόσο, ήρθε πριν λήξει το ημίχρονο και είχαμε τα ηνία του αγώνα. Όλες οι ομάδες προσπαθούν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό όταν παίζουν με τη Λαμία. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Η κάθε ομάδα έχει τον δικό της στόχο. Άλλες προσπαθούν να σωθούν, όμως εμείς θέλουμε νίκες για να κρατηθούμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Αν υπάρχει κόπωση από τους διαδοχικούς αγώνες: «Από την προετοιμασία έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα. Είναι μέρος της δουλειάς μας».

Για τη συνέχεια: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία. Κάθε ματς πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά. Έχουμε ένα δύσκολο σερί αγώνων και δεν υπάρχει εύκολο ματς. Σε κάθε ματς να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου: «Ο κόσμος έχει δώσει βροντερό παρών ακόμα και εκτός έδρας. Μας βοηθάει σε όλα, ειδικά στην Καλλιθέα και την Ελευσίνα ο αριθμός ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που έχουμε συνηθίσει. Ωστόσο, στην έδρα μας η ώθηση που μας έχει δώσει είναι τεράστια. Και σε θεωρητικά πιο δύσκολα ματς έχει βοηθήσει πάρα πολύ».

Για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Θα δώσει περισσότερη ώθηση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Το σκεφτόμαστε ήδη από την Κυριακή. Είναι ομάδα υπολογίσιμη. Έχει δείξει καλά στοιχεία και σε όλους τους αγώνες έχει δείξει καλό πρόσωπο».

Για την ανακοίνωση του Άρη: «Στα πλαίσια τα αγωνιστικά φυσιολογικό είναι κάποια πράγματα να συμβαίνουν. Για εξωαγωνιστικά θέματα δεν θα ήθελα να μιλήσω».

To Top